Samen Sterk 2020 VS. Covid-19

Samen Sterk 2020 VS. Covid-19

Aanstaande zondag 17 mei om 18u wordt er terug gevoetbald in de Ghelamco Arena en de affiche is veelbelovend. Dé wedstrijd van het jaar staat op het programma: Samen Sterk 2020 VS. Covid-19.

KAA Gent en de covidbestrijders slaan de handen in elkaar en nemen het samen op tegen Covid-19 in een intense strijd. Een strijd die al meer dan twee maanden aan de gang is, maar waar we graag als club ook ons steentje in willen bijdragen. En daarom organiseert KAA Gent dé wedstrijd van het jaar waarin we het opnemen tegen een nieuwe sportieve rivaal, dit allemaal voor het goede doel!

Steun Samen Sterk 2020

Voetbaldebat met Ivan De Witte

Als kers op de taart krijgen we voor de wedstrijd een uniek voetbaldebat. Moderator en voetbalcommentator Dirk Deferme ontvangt niemand minder dan de bedenker van het initiatief, onze voorzitter Ivan De Witte. Samen met viroloog Marc Van Ranst en analist Marc Degryse zetelen zij in het panel.

 

Samen Sterk 2020 team 

Voor één keer zijn het niet Odjidja en co die onze blauwwitte kleuren vertegenwoordigen, maar een team andere krijgers. Het team Covidbestrijders bestaat uit promintente publieke figuren die dagelijks in hun vakgebied het virus te lijf gaan. Zij nemen het op tegen de hardnekkige covids. 

Steun DigitalForYouth.be

De naam van ons team vat alles samen, samen staan we sterk! Daarom kan ook iedereen sponsor worden van deze bijzondere wedstrijd. Elke bijdrage helpt.

Vanaf 5 euro kan je ‘sponsoren’ en steun je DigitalForYouth.be. Dit vanaf woensdagmiddag 13 mei (13u) tot woensdag 20 mei  (23u59). Bekijk hier hoe jij kan sponsoren. Doe mee en maak kans op een reeks unieke prijzen. De opbrengst gaat integraal naar DigitalForYouth.be, de vereniging die meewerkt aan de digitalisering van het onderwijs.

Doe mee en win prijzen

“Wij zijn enorm dankbaar dat KAA Gent samen met hln.be het project van DigitalForYouth.be mee wil ondersteunen. DigitalForYouth.be heeft al meer dan 12.000 laptops aangeboden aan jongeren om hun schoolwerk te kunnen doen van thuis. Maar de nood blijft groot, en dus werken wij verder op lange termijn aan het wegwerken van de digitale kloof bij onze jongeren. 
Met deze sponsoring kunnen wij nog meer jongeren helpen om hun dromen waar te maken. 
Wij kunnen dankzij dit project meewerken aan de digitalisering van het onderwijs, wat sowieso iedereen ten goede komt.”

Philip Du Bois – DigitalForYouth.be

Zijn we samen in staat Covid-19 met lege handen huiswaarts te sturen? 

Kom het op zondag 17 mei om 18u te weten via hln.be onze clubkanalen. 

Partners