#MoreThanFootball: supporters, vrijwilligers en studenten

#MoreThanFootball: supporters, vrijwilligers en studenten

In het kader van de More Than football Action Weeks stellen we vandaag de kracht achter de KAA Gent Foundation voor: onze supporters, vrijwilligers en stagiair(e)s.

De KAA Gent Foundation is de grootste sociaal-sportieve werking binnen het Belgische professionele voetbal. Negen professionele medewerkers telt de organisatie. Met een jaarbudget van € 700.000 laat KAA Gent alle andere Pro League clubs achter zich als het over maatschappelijk budget gaat.

De kracht achter de werking zijn echter de meer dan 70 vrijwilligers die mee hun schouders zetten onder alle projecten en activiteiten van de KAA Gent Foundation: trainers binnen de Elk Talent Telt-voetbalactiviteiten, stadiongidsen, scheidsrechters en begeleiders van de Referee Academy, medewerkers van Wijkhuis Bij Pino, danscoaches van de Buffalo Dance Academy. Steeds meer KAA Gentsupporters bieden zich aan om ons te helpen.

Gent is een onderwijsstad. Onze samenwerking met de Universiteit Gent, de Arteveldehogeschool en de Hogeschool Gent zorgt ook voor de inzet van studenten in onze werking. Na al die jaren zijn zij onmisbaar geworden voor de KAA Gent Foundation.

Supporters, vrijwilligers en studenten: samen zijn wij meer dan voetbal!

 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: