Meet Armada Ganda!

Meet Armada Ganda!

Op 28 april organiseren we een open training op het Buffalo Talent Center in samenwerking met Armada Ganda . Maar wie of wat is nu Armada Ganda?

Armada Ganda is een overkoepelend orgaan dat de krachten bundelt onder de Gentse supportersverenigingen en sfeergroepen. Zowel de Supportersfederatie als sfeergroepen Buffalo Indians, Banlieue Gantoise, Ultras Ghent, 9000 House en onafhankelijke supporters maken er deel van uit. Armada Ganda werd dit seizoen opgericht met als ultieme doel het bundelen van de krachten onder de verschillende supportersgroepen en het bevorderen van de sfeer, zowel uit als thuis. 

Armada Ganda wil de supporters verenigen en met 1 stem spreken bij gesprekken met de club. De club op zijn beurt juicht de krachtenbundeling onder de supportersgroepen toe en ziet Armada Ganda als het ideale overlegorgaan tussen club en supporters. 

Facebookpagina's Armada Ganda en haar verenigingen

Wil je graag op de hoogte blijven van alle Buffalo-gerelateerde evenementen en bijeenkomsten, contact zoeken met één van de groepen of gewoon een babbeltje onder gelijkgezinden slaan? Volg dan dan alle leden van Armada Ganda via hun sociale media. Met de bekerfinale in aantocht is nu het moment!