Eerste 10.000 mondmaskers de deur uit!

Eerste 10.000 mondmaskers de deur uit!

Schitterend nieuws, op 1 avond hebben we dankzij jullie enthousiasme al 10.000 KAA Gent-mondmaskers verkocht

Onze partner Fulltime Sport liet gisteren weten dat de bestellingen voor Buffalomondmaskers liepen als een sneltrein. Vanmorgen volgde de definitieve bevestiging dat de eerste 10.000 verkocht zijn.

In naam van KAA Gent, onze KAA Gent Foundation en iedereen die dagelijks vecht om het coronamonster mee in bedwang te houden alvast 10.000 x bedankt!  

Bestel hier jouw mondmasker

In samenwerking met Fulltime Sport, de Gentse voetbalspeciaalzaak, verdelen wij unieke KAA Gent-mondmaskers. De opbrengst ervan gaat naar de KAA Gent Foundation. Haar werking staat nu volledig in dienst van de samenleving. In het bijzonder in de buurt Nieuw Gent-Steenakker, de buurt naast de Ghelamco Arena, maakt zij vandaag het verschil.

Materiaal mondmaskers

De maskers zijn vervaardigd uit polyester en katoen en zijn herbruikbaar na een wasbeurt op 60°C. Op die manier gaan de maskers een hele tijd mee en dragen we ook ons steentje bij tot het milieu! Tot slot zijn ze voorzien van een speciale filter. Door herbruikbare maskers te gebruiken, blijven de gespecialiseerde maskers beschikbaar voor het zorgpersoneel.

Hoe kan je ze bestellen?

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in pakketjes van 5 stuks aan 20 euro via de webshop van Fulltime Sport. Bij aankoop van jouw pakket kan je kiezen uit gratis thuislevering (geschatte levertijd van twee weken) of afhaling bij Fulltime Sport of bij de KAA Gent Fanshop, dit vanaf 11 mei (onder voorbehoud van de genomen maatregelen).

Wenst u een grotere oplage, bijvoorbeeld voor de medewerkers van uw bedrijf, of heeft u hieromtrent vragen/opmerkingen, dan kan u naast de online bestelling ook steeds een bericht sturen naar fanshop@kaagent.be

Van zodra het mogelijk is, zullen de Buffalo mondmaskers ook fysiek te koop aangeboden worden in de Paparazzi winkel in het centrum van Gent (Sint-Niklaasstraat 1).