Openbaar vervoer De Lijn

De Lijn en KAA Gent organiseren op wedstrijddagen pendelbussen tussen het Woodrow Wilsonplein (Zuid), het nieuwe stadion en terug vanaf 2u30 voor de aftrap tot 1u45 na de wedstrijd.

Daarnaast zorgt De Lijn op het Woodrow Wilsonplein voor aansluitingen voor wie verder wil reizen met de bus. Op vrijdag- en zaterdagavond rijden er vanaf het Woodrow Wilsonplein Uitbussen naar Mariakerke (via Drongen), Gentbrugge (via Oude Bareel), Wondelgem, Zwijnaarde, Oostakker en Sint Denijs Westrem om 23u30, 0u15 en 1u.

De prijs voor het gebruik van deze pendeldienst is afhankelijk van het opstapmoment.

Heen:
2u30 tot 1u45 voor aftrap: gratis
1u45 tot 0u30 voor aftrap: 1 euro

Terug:
Tot 1u na de wedstrijd: 1 euro
van 1u tot 1u45 na de wedstrijd: gratis

 

Waar kan men de jetons kopen en aan wie moet men die afgeven?

De jetons kunnen zowel aan de opstapplaatsen als bij de ticketing op het secretariaat worden aangekocht. Tijdens de week kan je jetons kopen aan de ticketing in de centrale inkomhal van de Ghelamco Arena.
Op wedstrijddagen kan je jetons kopen aan de ticketing, bij de opstapplaatsen zelf en bij ticketbooth D tot 1u na de wedstrijd (ticketbooth D vind je voor tribune 2).

Op onze pendels zal steeds een medewerker van KAA Gent aanwezig zijn om de jetons te ontvangen. De prijs van een jeton bedraagt 1 euro.

Bekijk meer informatie over de pendelbussen van De Lijn