Foto: Brecht Herman 

De KAA Gent Foundation biedt in het kader van haar maatschappelijke opdracht de
mogelijkheid aan supportersverenigingen, scholen, sociaal-culturele en sportieve
organisaties om de Ghelamco Arena te bezoeken.

Een rondleiding in dit kader duurt anderhalf uur. Tijdens de rondleiding krijgt de groep allerlei informatie over de sportieve, de commerciële en maatschappelijke werking van KAA Gent, het verhaal van de voetbalclub, de werking van de Ghelamco Arena en de organisatie van een voetbalwedstrijd in de Ghelamco Arena.

Commerciële rondleidingen

Bedrijven die een rondleiding wensen, wenden zich tot rondleiding@thearena.gent. Meer informatie rond rondleidingen is ook terug te vinden op www.thearena.gent.

Community rondleidingen

In het kader van haar maatschappelijke en lokale opdracht, organiseert de KAA Gent Foundation ‘community rondleidingen’ aan niet-commerciële tarieven voor:

  • groepen die door het participatiedecreet aanzien worden als kansengroepen;
  • groepen met leerlingen uit basis- en secundair onderwijs;
  • door de Stad Gent erkende sportclubs en sociaal-culturele organisaties;
  • supportersclubs erkend door de Supportersfederatie KAA Gent
  • jeugdvoetbalclubs;
  • studentenverenigingen erkend door de UGent, Arteveldehogeschol of HOGent of studenten hoger onderwijs in het kader van hun lesopdracht;
  • diensten van de Stad Gent/OCMW Gent voor dienstgerelateerde activiteiten.

Op wedstrijddagen zijn stadionbezoeken niet mogelijk, aangezien alle voetbalgerelateerde ruimtes in de Ghelamco Arena op wedstrijddagen gebruikt worden bij de wedstrijdorganisatie.

Voor meer informatie en tarieven voor ‘community rondleidingen’ contacteert u minstens een maand voor uw gepland bezoek contact@kaagentfoundation.be.

KAA Gent en The Arena doen een beroep op de gidsenwerking van de KAA Gent Foundation. Deze vrijwilligers verzorgen de rondleidingen in de Ghelamco Arena en zijn de spil van de erfgoedwerking van KAA Gent.

Wegens COVID-19 wordt de capaciteit van elke groep beperkt tot 20 indien de groep bestaat uit meerdere bubbels of tot 25 indien de groep bestaat uit 1 bubbel (vb. klas, team, kamp,...). Het dragen van een neusmondmasker is verplicht.

Tarieven voetbalseizoen 2020-2021