Update internationals: Bronn en David

Dylan Bronn speelt op dinsdag 2 juli zijn derde match in de groepsfase van de Africa Cup of Nations tegen Mauritanië. In de voorbije twee matchen kwam Tunesië uit tegen Angola en Mali. Het werd telkens 1-1 waardoor Tunesië op een gedeelde tweede plaats staat samen met Angola met elk 2 punten. Mali staat in groep E aan de leiding met 4 punten. Mauritanië staat onderaan met 1 punt. 

De eerste en tweede plaats in de groepsfase bieden een ticket naar de round of 16 in de Africa Cup of Nations. Het wordt dus een belangrijke match dinsdag voor Tunesië. Als ze beter doen dan Angola zijn ze geplaatst voor de volgende ronde, presteren ze minder goed dan Angola eindigt het tornooi in de groepsfase voor Tunesië. Morgen supporteren we dus volop voor Tunesië, bonne chance Dylan!

  • Dinsdag 2 juli: Mauritanië - Tunesië

Gold Cup eindigt voor Canada en Jonathan David

De Gold Cup kwam afgelopen zaterdag tot een einde voor Jonathan David. Canada verloor met 2-3 van Haïti. Ondanks dat David de score opende met een fantastische trap verloor Canada met 2-3 waardoor ze zich niet konden plaatsen voor de halve finale. 

Canada kwam 2-0 voor in de wedstrijd maar Haïti wist de wedstrijd naar zich toe te trekken in de tweede helft en scoorde driemaal. 

Tijdens het tornooi scoorde David zes keer in maar vier wedstrijden en staat daarmee aan de leiding in de topschutterstand. Het tornooi zit er dus helaas op voor Jonathan maar we verwelkomen hem met plezier terug bij KAA Gent na een welverdiende break!