Ticket- en reisinfo AEK Larnaca - KAA Gent

Ticket- en reisinfo AEK Larnaca - KAA Gent

Speeldag 3 - UEFA Europa League voorrondes - 08-08-2019 om 17:30 u

Na het Roemeense avontuur tegen FC Viitorul wacht nu het Cypriotische AEK Larnaca in de derde voorronde van de UEFA Europa League.  We spelen eerst de heenmatch in Cyprus op donderdag 8 augustus om 18u30 Cyproiotische tijd (17u30 Belgische tijd). Ticketinfo over de uitwedstrijd tegen Larnaca vindt u hieronder. De thuiswedstrijd is gratis voor abonnees.

Uitmatch AEK Larnaca - KAA Gent (donderdag 08/08 - 18u30)

Voor de uitmatch zijn er 370 tickets beschikbaar voor onze supporters beschikbaar (nog geen info in welke vakken). Prijzen zijn 10€ voor volwassen, 5€ voor -18-jarigen en 1€ voor -12-jarigen.

Als gevolg van de Cypriotische wet moeten ALLE supporters (incl. VIP supporters en bestuur) zich vooraf aanmelden met volgende gegevens: 

  • Naam, voornaam
  • Passport/photo ID number
  • Geboortedatum

De tickets zullen aan het stadionloket worden verdeeld op vertoon van paspoort of ID waarmee werd ingeschreven en waarbij elk ticket gelinkt wordt aan de identiteit. Supporters die graag de verplaatsing wensen te maken, kunnen zich richten zich tot Rudy Geerinckx van de Supportersfederatie om bovenstaande gegevens door te geven. 

Klik hier om contact te nemen

Reizen naar Cyprus

Omdat de wedstrijd in Cyprus al heel snel voor de deur staat verkeert de club niet in de mogelijkheid om een eigen last-minute reisoptie voor onze uitsupporters te voorzien. Om naar Cyprus te reizen volstaat een geldige identiteitskaart of paspoort. Meer info over reizen naar Cyprus vindt u via de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Info Cyprus via Buitenlandse Zaken