Beloften kloppen Waasland-Beveren

Onze beloften klopten maandagavond hun leeftijdsgenoten van Waasland-Beveren met 3-1.  Bij de rust was de stand nog 0-0, pas na de pauze kwam er schot in de zaak: in de 53e minuut trapte nieuwkomer Philip Azango de 1-0 mooi tegen de netten. Mathias Lloci maakte er in de 80e minuut 2-0 van. Zijn schot van buiten de zestien week af en belandde met een boog over keeper Anthony Swolfs (door de Buffalo's uitgeleend aan Waasland-Beveren). In de 87e minuut tekende Waasland-Beveren de aansluitingstreffer aan en 1 minuut later legde Abou Koita de match in een definitieve plooi. Hij dribbelde de Wase zestien in en werd daarbij foutief gestuit. Koita zette zelf de penalty om en plaatste zo meteen de eindstand op het bord.

De jonge Buffalo's staan met 10 punten op de achtste plaats (3W, 1D, 3V). Hun volgende wedstrijd spelen ze op maandag 8 oktober tegen de beloften van nummer vier KAS Eupen.