Word jij onze FIFA 19 eSporter?

Word jij onze FIFA 19 eSporter?

Ben je grote fan van FIFA 19 en supporter van KAA Gent? Super want dan ben jij diegene die we zoeken om onze club te vertegenwoordigen in de Proximus ePro League! Grijp je kans om de eerste FIFA-kampioen van België te worden, schrijf je in voor de Proximus ePro League en kies KAA Gent als favoriete ploeg!

Deelnemers vanaf 16 jaar (amateurs of professionals) kunnen zich hieronder inschrijven voor de onlinetoernooien van KAA Gent in de ePro League. Inschrijven kan tot en met 20 oktober!

Schrijf je hier in!

(inschrijven doe je met je Playstation Network account)

Word jij Belgisch kampioen met KAA Gent? 

Elke supporter krijgt de kans om voor ons te spelen en om Belgisch kampioen te worden. Bovendien zullen vanaf speeldag 22 van de officiële kalender van de Jupiler Pro League een aantal wedstrijden en hoogtepunten van het Proximus ePro League kampioenschap worden uitgezonden op de platformen van Proximus en van de Pro League.

Organisatie van de competitie

De inschrijvingen voor het seizoen 2018-2019 gebeuren via www.proximus-esports.be. Het toernooi verloopt in 4 fasen:

  1. Kwalificaties: op 4 november en 1 december vinden de kwalificatierondes plaats om voor KAA Gent de vier beste FIFA 19 spelers te kiezen.
  2. Selectie: uit de 4 beste spelers kiezen we wie uiteindelijk onze officiële vertegenwoordiger wordt. 
  3. Kampioenschap: Onze KAA Gent-eSporter neemt het op tegen de 15 spelers van de andere eersteklassers
  4. Play-Offs: de beste 6 spelers gaan naar de Play-offs waar ze het opnemen tegen elkaar en de professionele esporters van de eersteklasseclubs. De winnaar mag zichzelf de officiële Belgische FIFA-kampioen noemen! 

Wacht niet langer en waag je kans!