Nieuwe shirts voor seizoen 2018-2019

Nieuwe shirts voor seizoen 2018-2019

Vandaag stellen we, in samenwerking met Craft, onze nieuwe shirts voor komend seizoen voor.

De jarenlange expertise die Craft heeft opgebouwd in het vervaardigen van hoogwaardige sportkleding voor Olympische- en wereldkampioenen is nu vertaald in een teamwearcollectie voor eliteclubs als KAA Gent. Met name de pasvorm voor zowel mannen, vrouwen en kinderen alsook de meest belangrijke kenmerken van Craft inzake het optimaal ventileren en reguleren van transpiratie zijn vertaald naar de KAA Gent 2018/19 wedstrijdoutfit.

HAAL 'EM NU IN ONZE FANSHOP OF WEBSHOP! 

In de oefenwedstrijd tegen KSV Oudenaarde op vrijdag 6 juli zullen de spelers voor het eerst met de nieuwe uitrustingen aantreden. De nieuwe home en away shirts zijn vanaf morgen te koop in onze fanshop. De derde (witte) uitrustingen, de keepersshirts en de kindermaten worden later geleverd. 

Home shirt

Voor het nieuwe homeshirt werd teruggekeerd naar een sobere maar mooie combinatie van de clubkleuren blauw en wit. Het overheersende kleur is blauw met witte randen aan de kraag en de mouwen van zowel het shirt als het broekje. Het clublogo staat dit seizoen mooi centraal op het shirt.  

Away shirt

Voor een tweede uitrusting wordt steeds gevraagd om erg afwijkende kleuren te gebruiken, daarom kiezen we opnieuw voor een gele uitrusting. Ook in Europese wedstrijden zal dit het voorkeursshirt worden.

Derde uitrusting

De derde uitrusting is overwegend wit en heeft blauwe randen aan de kraag en de mouwen van zowel shirt als broekje. 

Keepershirts

Voor onze doelmannen werden mooie, egale uitrustingen in zwart, rood en groen voorzien.