KAA Gent-kalender 2020 te koop!

KAA Gent-kalender 2020 te koop!

De KAA Gent kalender voor 2020 is te koop! Kijk onderaan dit bericht voor de verschillende verkoopspunten.

De KAA Gent Kalender 2020 is te koop voor € 5. In formaat A4 krijgt u 15 ploeg- en actiefoto's van ons heren- èn damesteam. De opbrengst van de verkoop gaat naar de KAA Gent Foundation en de KAA Gent Ladies.

Voor het vierde jaar op rij slaan De Gentenaar, KAA Gent Foundation en KAA Gent Ladies de handen in elkaar en brengen samen één kalender op de markt. De KAA Gent kalender heeft een A4 formaat en kan makkelijk worden opgehangen via een steunpunt. Zowel het dames- als het herenteam komen in de kalender aan bod. Kortom, voor ieder wat wils!

Ten voordele van KAA Gent Foundation en KAA Gent Ladies

Met de aankoop van deze kalender steunt u de uitbouw van het meisjesvoetbal in Gent, de sociaal-sportieve projecten van de KAA Gent Foundation en de Elk Talent Telt samenwerking van de Gentse voetbalclubs. Zo draagt u uw steentje bij aan de uitbouw van onze maatschappelijke opdracht met de verbindende kracht van KAA Gent. Want wij zijn KAA Gent, een voetbalfamilie die niet enkel op het veld maar ook in de samenleving kansen creëert.

Verkooppunten

  • KAA Gent Foundation: bestellen via contact@kaagentfoundation.be. Kalender inclusief verzendkosten €7,5/kalender. Kalenders worden na betaling op IBAN BE76 8902 3413 5395 met BIC VDSPBE91 verzonden.
  • Voor en na de thuismatchmatch op 22/12 tegen Cub Brugge op de supporterspromenade (verkoopsstanden in tribune 1 en 3).
  • Fanshop KAA Gent (Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent).
  • Kantines KAA Gent Ladies op wedstrijd- en trainingsmomenten (Neptunus/Dracuna/PGB-stadion).
  • Wijkhuis Bij Pino, Rerum-Novarumplein, Nieuw Gent-Steenakker.
  • ‘Best gift shop in town’ op de hoek van de Sint-Niklaasstraat en het Braunplein in Gent Centrum.