Buffalo's genomineerd voor Sportawards en Strafste Gentenaar

Buffalo's genomineerd voor Sportawards en Strafste Gentenaar

Zowel bij de verkiezing van de Strafste Gentenaar als bij de Gentse Sportawards werd de Buffalo familie verschillende malen genomineerd. Stemmen kan online tot 19 en 20 februari 2016.

Na het wonderjaar 2015 werd onze club beloond met heel wat nationale prijzen. Februari is traditioneel de maand waarin de Gentse trofeeën worden uitgedeeld: de Gentse Sportawards van de Stad Gent en de Strafste Gentenaar van krant De Gentenaar.

Gentse Sportawards

Sinds dit jaar kunnen alle Gentenaars mee bepalen naar wie de zes Trofeeën voor Sportverdienste van de Stad Gent 2015 gaan. Per trofee kan er gekozen worden uit een shortlist van drie kandidaten, die door een jury is samengesteld op basis van vele inzendingen die de voorbije weken door het grote publiek werden ingestuurd. Zowel KAA Gent (categorie Gentse sportvereniging van het jaar) als KAA Gent Homeless Blue-White (categorie Sport & Community) werden genomineerd. In de categorie Gents Jeugdteam van het jaar sleepte de Elk Talent Telt-partnerclub JAGO Sint-Amandsberg een nominatie in de wacht. 

Stemmen kan tot zaterdag 20 februari 2016 via de website van de Stad Gent

De Strafste Gentenaar

Wie zette Gent afgelopen jaar mee op de kaart? Dat is de vraag die De Gentenaar aan het publiek voorlegt. We zijn vereerd dat een jury van deskundigen twee nominaties aan onze vereniging toekende: KAA Gent (categorie Sport) en Ivan De Witte & Michel Louwagie (categorie Bedrijfsleven).

Stemmen kan tot vrijdag 19 februari 2016 via de website van De Gentenaar

Trots

KAA Gent is trots om samen met alle andere genomineerden Gent als (sport)stad op de wereldkaart te mogen zetten. Eén stad: één community!