Ghelamco Arena Family Fun Run: gezond en gezellig!

Ghelamco Arena Family Fun Run: gezond en gezellig!

Na het succes van vorig jaar, leggen we de focus op zondag 10 juni nog meer op beleving voor families. Deze editie van de Ghelamco Arena Family FUN RUN wordt opnieuw een unieke beleving voor jong en oud, met extra aandacht voor het ‘fun’ aspect. We behouden het parcours dat door de Arena gaat, maar voegen een paar extra elementen toe om de beleving weer anders en verrassend te maken.

FUN Parcours met allerlei activiteiten

Zo zullen de lopers een paar giant inflatables langs het parcours vinden, versieren we het parcours met kleurrijke ballonnen en zijn er megaleuke activititeiten voor de hele familieDJ Foxy zorgt ondertussen op ons Zomerse Terras voor leuke muziek voor, tijdens en na de Fun Run!

En omdat de meesten onder ons deelnemen deel voor het plezier, gaan we ook geen tijdsregistratie meer doen. Wie dat wil kan makkelijk zelf zijn of haar tijd meten via de tientallen mobiele loopapplicaties die ondertussen bestaan.  

Klik hier voor praktische info

Lopen met de familie = steun aan goed doel!

Bovendien steun je met je deelname ook de organisatie van topatleet Marc Herremans, To Walk Again

Ondertussen helemaal in de mood voor een leuke dag met de familie in de mooiste Arena van het land? Schrijf je dan nu in!

JA, WIJ DOEN MEE AAN DE FAMILY FUN RUN!

De “Arena Family Fun Run” = samen sporten en plezier maken!