Restaurant Horseele blijft aan de top

Restaurant Horseele blijft aan de top

Voor het tweede jaar op rij bevestigt Restaurant Horseele zijn positie aan de top van de culinaire scène. In de Gault-Millau van 2019 haalt de chef opnieuw 17 op 20. De in de Ghelamco Arena gelegen zaak van chef Danny Horseele behaalt daarmee de tweede hoogst gerangschikte zaak in Gent. 

Dit schrijft Gault-Millau over Restaurant Horseele:

"Met zichtbaar plezier en ontspannen. Zo proeven zijn creaties. In de coulissen van de Ghelamco Arena - een sporttempel gemaakt voor topprestaties - wordt hij duidelijk niet opgejaagd door werkstress. Zijn borden zijn sereen, compact en tonen een zeer beheerste hand van een man met veel metier. Diverse bereidingen van platte Zeeuwse oesters zijn een plezier en vormen een aangename aanzet voor een gerecht waarmee hij als verfijnd werkende chef nog hogere ogen gooit. Met langoustines weet hij immers als geen ander het product optimaal te valoriseren. Ofwel kort gebakken met frisse salade en zalige vinaigrette en daarbij knapperige rijst, of met hopscheuten, gepocheerd ei en krokante ‘carbonara’ garnituur, of in combinatie met zwezerik en bonte mengeling van groentjes, al dente gestoofde aardappel en polenta kroketjes. Tarbot is nog zo’n product waarmee deze chef steeds een nauwkeurig gerecht neerzet. Voorzien van fijne korst, precies gekruid en zacht binnenin wordt de vorstelijke vis gecombineerd met smaakrijke risotto, een handvol champignons en twee keer truffel, één keer in schuimige saus en één keer royaal geschaafd. Crèpe Normande met dun gesneden appel die precies op het punt van karamelliseren geserveerd wordt, smaakt niet alleen prettig maar zorgt evenzeer, wanneer meticuleus bereid, voor die aparte vorm van kermisgeluk aan tafel."

Zin gekregen om zelf de (h)eerlijke gerechten van ons toprestaurant te proeven? Ga er dan eens langs! Zowel 's middags als 's avonds kan je er heerlijk dineren. 

Kerstcatering van Restaurant Horseele:

Met Kerst voorziet Restaurant Horseele ook een heerlijk afhaalmenu. Wie geen zin heeft op Kerstmis zelf in de potten te roeren of wie gewoon thuis van de klasse van Danny Horseele wil genieten, kan binnenkort via de website van het restaurant zijn Kerstmenu bestellen! Meer nieuws volgt!