Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Op zoek naar een uitstap voor het hele gezin? Deze zomer is het mogelijk het voetbalstadion van KAA Gent te bezoeken. Je steunt er bovendien de sociaal-sportieve activiteiten van de KAA Gent Foundation mee.

Een stadionbezoek is zeker de moeite waard. Een ervaren stadiongids leidt je gedurende anderhalf uur rond achter de schermen van de Ghelamco Arena. Je maakt kennis met het modernste voetbalstadion van het land. Je komt langs de perszaal en de kleedkamers, de businessruimtes, de supportersruimtes en de fanshop en je ruikt het heilige gras. Je maakt tijdens je bezoek kennis met de sportieve, commerciële en maatschappelijke werking van KAA Gent.

Rondleidingen worden georganiseerd op dinsdag en donderdag tussen 23 juli en 27 augustus 2020.

Tijdens de rondleiding worden de corona-maatregelen in acht gehouden. Een groep is niet groter dan 15 personen. Tussen de gezinsbubbels wordt afstand gehouden en voor deelnemers (+12 jaar) is het dragen van een mondmasker verplicht. Rondleidingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tickets voor de rondleidingen zijn te verkrijgen bij Uitbureau Gent (Veldstraat 82B, 9000 Gent) en kosten € 6 (-12 jaar) en € 12 (+12 jaar). Tickets kunnen enkel vooraf aangekocht worden.

Bied je met je ticket 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aan in de centrale inkomhal van KAA Gent (Parking A, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent).

Je bezoek combineren met een lunch in de Buffalo Bistro? Reserveer een plaatsje bij het aankopen van je tickets voor de rondleiding. Bied je voor 13u aan in de Bistro.