Vacature KAA Gent Foundation

Vacature KAA Gent Foundation

De KAA Gent Foundation is in de voorbije jaren sterk gegroeid. Daarom is er nood aan een financieel-administratief verantwoordelijke.

Vacature financieel-administratief verantwoordelijke (1 of 0,8 VTE)

De KAA Gent Foundation is de verbindende kracht van KAA Gent. De sociaal-sportieve organisatie werkt aan weerbaarheid (fysieke en mentale gezondheid), talentontwikkeling (sportief en persoonlijk), inclusie (iedereen mee), sociale cohesie (iedereen samen) en diversiteit en gelijke kansen (non-discriminatie). Dit alles met en door sport, coherent met de waarden van de professionele voetbalclub KAA Gent (respect, integriteit en loyaliteit) en in het kader van het Meerjarenplan 2020-2025 van de Stad Gent.

Ben jij een kei in financiële en administratieve processen? Zijn cijfers en boekhouding helemaal jouw ding? Schrikken personeelsadministratie, financiële afrekeningen en administratieve verslaggeving je niet af? Dan ben jij misschien wie we zoeken!

Klik hier voor de vacature

Interesse? Stuur jouw cv en motivatiebrief via e-mail ter attentie van de heer Wim Beelaert, algemeen coördinator KAA Gent Foundation, naar contact@kaagentfoundation.be, uiterlijk op maandag 15 maart 2021 om 14u.