Beloften gaan winnen in Eupen

Net zoals de A-ploeg eerder dit seizoen, gingen de beloften in Eupen winnen met 2-3. Onze jonge Buffalo's liepen in de eerste helft uit tot 0-2 met doelpunten van centrale verdediger Steve Kapuadi en aanvallende middenvelder Ben Lederman. Eupen kwam terug tot 1-2 maar invaller Jossue Dolet scoorde daarna opnieuw om de jonge Buffalo's op 1-3 te brengen. Het tweede doelpunt van Eupense beloften kon de winst van de beloften niet meer in gevaar brengen.

Eric Smith maakte na maanden blessureleed zijn eerste minuten en speelde de eerste helft mee. Andere A-kernspelers die hun opwachting maakten waren keeper Jari De Busser, winger Abou Koita en back Franck Bahi.

De beloften klimmen dankzij de overwinning naar een met Eupen, Standard, STVV en Lokeren gedeelde vierde plaats. Lokeren en Eupen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. De volgende beloftenwedstrijd is de bekermatch tegen KFCO Beerschot-Wilrijk op maandag 15 oktober. Op maandag 22 oktober wordt de derby tegen de Oost-Vlaamse buren van Lokeren gespeeld.