Buffalo's verslaan Lokerse buren in oefenmatch

In een oefenduel op Daknam versloeg KAA Gent gisteren de mannen van Peter Maes met 1-2. De Buffalo's stonden bij de rust 0-2 voor dankzij doelpunten gescoord door Renato Neto (penalty) en Franko Andrijasevic. Voor Lokeren scoorde Jovanovic de aansluitingstreffer in de tweede helft.

In de eerste helft stonden volgende elf op het veld: Coosemans, Souquet, Derijck, De Smet, Bahi, Smith, Neto, Andrijasevic, Limbombe, Awoniyi en Azango. In de tweede helft kwamen Arroyo, Verstraete, Odjidja, Dejaegere, Dompé en Koita in de plaats van Souquet, Bahi, Andrijasevic, Limbombe, Awoniyi en Azango. Eric Smith werd in de 60e minuut vervangen daar Anderson Esiti.

Hoewel het vooral assistent-coach Peter Balette was die de lijnen uitzette voor de wedstrijd,  was coach Jess Thorup tevreden met wat hij gezien had op het veld.