Restaurant Horseele scoort 17 op 20 in Gault-Millau

Restaurant Horseele scoort 17 op 20 in Gault-Millau

Vandaag maakte Gault&Millau de scores bekend voor 2018: Restaurant Horseele scoort 17/20 en is dus uitgegroeid tot één van de beste restaurants in het land (top 20).

Danny Horseele is een topchef die uitpakt met heel verrassende gerechten gebaseerd op verse producten. Elke gerecht is een feest voor de zintuigen! De nieuwe aankleding van het restaurant zorgt ervoor dat de gasten kunnen genieten van topgastronomie in een uniek kader waarbij je wegdroomt in de sfeer van een penthouse in Mayfair of New York!

Restaurant Horseele is een extra troef voor onze club!  Make life tasty …zoals Gault&Millau het zelf verwoordt! 

Reserveer hier uw lunch of diner in Restaurant Horseele!

Lees hier de review over Restaurant Horseele in de nieuwe Gault-Millau.

De Gault&Millau gids voor 2018 bespreekt meer dan 1.280 adressen en ligt deze week in de winkel voor 29 euro. Meer info op www.gaultmillau.be