Nieuwe oefenduels tegen OH Leuven, AFC Tubize en KFCO Beerschot Wilrijk

Nieuwe oefenduels tegen OH Leuven, AFC Tubize en KFCO Beerschot Wilrijk

De voorbereiding van onze Buffalo's krijgt steeds meer vorm. Na de eerder aangekondigde oefenwedstrijden tegen JV De Pinte, RFC Wetteren, KVE Drongen en SC Dikkelvenne én de galamatch op 13 juli tegen OGC Nice, werden nu opnieuw drie oefenduels aan de kalender toegevoegd.

Op 8 juli om 18u wordt Oud-Heverlee Leuven partij gegeven op het terrein van SC Dikkelvenne. Daags na de galamatch, op 14 juli wordt er gespard met AFC Tubize. Plaats en uur van die wedstrijd liggen nog niet vast en het is bovendien mogelijk dat deze wedstrijd achter gesloten deuren zou plaatsvinden.

Tot slot trekken de Buffalo's op 22 juli om 19u naar Het Kiel om er KFCO Beerschot Wilrijk partij te geven. De jaarlijkse galawedstrijd van KFCO Beerschot Wilrijk, de "Memorial Marc Steenackers", wordt gespeeld ter nagedachtenis van de in maart dit jaar overleden algemeen manager van KFCO Beerschot Wilrijk. De wedstrijd dient door te gaan om 16u30 omdat op dezelfde dag de Belgische Supercup wordt gespeeld tussen Anderlecht en Zulte Waregem gespeeld, en het bondsreglement stelt dat er tegelijkertijd geen andere wedstrijden mogen worden gespeeld.

Download de kalender!

Meer info (adressen e.d.) vindt op de pagina over de uitwedstrijden en op onze kalenderpagina. Op die laatste pagina kan u ook steeds de volledige kalender downloaden (oefenmatchen + de officiële kalender van de Jupiler Pro League 2017-2018).

Wedstrijden waarvan de datum en/of het uur nog niet definitief is vastgelegd, staan aangeduid als "onder voorbehoud".