Compensatie Buffalo Village

Compensatie Buffalo Village

Na de klachten van de club bij de KBVB omtrent de gebrekkige organisatie van het Buffalo Village tijdens de bekerfinale, ging de Belgische voetbalbond aan de slag met de ontvangen feedback. De KBVB contacteerde ons recentelijk terug omtrent de follow-up van de problemen in de fandorpen. De bond heeft deze problemen zeer ernstig genomen en na overleg met haar leveranciers worden twee oplossingen voorgesteld aan de betrokken supporters:

  1. Betrokken supporters kunnen de bonnetjes tot eind 2019 gebruiken voor de vier thuiswedstrijden van de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion: 8/06 (Kazachstan), 11/06 (Schotland), 10/10 (San Marino) en 19/11 (Cyprus). 
     
  2. Of deze supporters kunnen terugbetaald worden als ze hun bonnetjes terugsturen naar de KBVB (Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel) met al hun terugbetalingsgegevens (rekeningnummer) en de vermelding "Finale Croky Cup 2019: bonnetjes".

De club is tevreden met de voorgestelde oplossing en dankt de KBVB voor dit voorstel. Verder heeft de KBVB beloofd de organisatie van toekomstige bekerfinales in nauwer overleg met betrokken clubs te organiseren teneinde situaties als die op 1 mei te vermijden.