Abonnementenverkoop Play-Off 1

Abonnementenverkoop Play-Off 1

JESS WE DID IT!

Na een krachtige eindsprint met 4 overwinningen op rij plaatsen onze Buffalo's zich voor de 5e maal op rij voor Play Off 1. Een geweldig succes. De coach en onze spelers gaan voor schitterende playoffs. Maar daarbij hebben ze jouw steun nodig! Zorg dat je erbij bent!

BESTEL NU ONLINE!

KLIK HIER VOOR DE ABONNEMENTSPRIJZEN 

Met de bekerfinale erbij dit seizoen is het al een duur jaar geweest en dus blijven de abonnementsprijzen hetzelfde als vorig seizoen.

ABONNEEHOUDERS VAN DE REGULIERE COMPETITIE HEBBEN VOORRANG VANAF DINSDAG 19 MAART TOT EN MET ZATERDAG 30 MAART (tot 13u aan de loketten en tot 18u online). Na het einde van de voorrang gelden de prijzen voor niet-abonnees (wacht dus niet tot zaterdag om 17u55 om je abonnement te verlengen...)

ABONNEES van de REGULIERE COMPETITIE:

  • Iedere abonnee van de reguliere competitie kan zijn abonnement op dezelfde plaats verlengen voor de 5 Play Off 1 wedstrijden: deze abonnementen worden opgeladen op uw bestaand abonnement (geen losse tickets dus!). Enkel wanneer je als abonnee ná de voorrangsperiode zou kopen, zal je PO-abonnement uit losse tickets bestaan (zie ook hieronder).

  • Wie extra abonnementen wenst te kopen, kan kiezen uit de vrije zitplaatsen die tijdens de reguliere competitie niet waren ingenomen door abonnees . Deze vrije plaatsen kunnen online bekeken worden en worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE (ook wanneer ze door een abonnee worden gekocht).
  • Ben je abonnee en vergeet je te verlengen tijdens de voorrangsperiode? In dat geval ben je de voorrang op jouw plaats kwijt én betaal je de prijs voor een niet-abonnee! De vrije verkoop van abonnementen gebeurt op 30, 31 maart en 1 april.

NIET-ABONNEES:

  • NIET-ABONNEES kunnen ook al een abonnement voor Play-Off 1 kopen vanaf de eerste dag van de abonnementenverkoop (dus vanaf 19 maart). Dat is dan ook op één van de eerder vermelde vrije  zitplaatsen die niet door abonnees ingenomen waren tijdens de reguliere competitie.
  • Deze plaatsen worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE.

VRIJE ABOVERKOOP:

De vrije abonnementenverkoop geldt 3 dagen en start online vanaf zaterdag 30/3 om 18u01. Er is ook 1 dag loketverkoop op maandag 1 april (no joke).

  • ONLINE: vanaf ZATERDAG 30/3 om 18u01
  • LOKET: vanaf MAANDAG 1/04 om 12u.

Bekijk de PO1-kalender

Vrije ticketverkoop

De verkoop van losse tickets zal per wedstrijd georganiseerd worden. Zo kan men op 2 en 3 april (tot 16u) tickets aankopen voor de wedstrijd tegen Standard. Pas nadien zal de volgende thuiswedstrijd (KAA Gent - R Antwerp FC) aan bod komen.

SEE YOU SOON BUFFALO'S!