Beloften verliezen in laatste minuut van Anderlecht

Onze U21, aangevuld met enkele spelers uit de A-kern, verloren gisteren met 3-2 van de beloften van RSC Anderlecht. Twee keer werd teruggevochten na een achterstand maar bij de 3-2 in de laatste minuut moesten de jonge Buffalo's zich gewonnen geven.

Doelpunten waren ditmaal van Roman Yaremchuk (21') en Aboubakary Koita (86'). Yaremchuk zette zelf koel de penalty om die werd gefloten na een overtreding op hem. Koita maakte de 2-2 na een mooie ingeving van Chakvetadze die de bal net voor de box achteloos klaarlegde voor Tess Tekie die hem op zijn beurt naar de links vrijstaande Koita stak. Met een schijnbeweging legde Koita zowel zijn verdediger als de doelman in de luren. In de 91e minuut raakte bij een ultieme corner de bal niet weg en scoorde Anderlecht nog de 3-2.