Haal uw Buffalo Watch nu in de fanshop!

Haal uw Buffalo Watch nu in de fanshop!

Als enige officiële dealer biedt JUWELIER VAN BIGNOOT u de kans om uw supportersgevoel voortdurend te beleven dankzij het prachtige Buffalo Watch, sinds kort ook te koop in onze fanshop! De Buffalo Watch is een kwaliteitsvol Zwitsers uurwerk dat door Van Bignoot in samenwerking met Swiss Military Hanowa werd ontwikkeld.

Buffalo Watch

U kan kiezen tussen een karaktervol "BUFFALO SUPPORTERSUURWERK" voor iedereen (m/v en kinderen) gemaakt uit volkern-staal, waterdicht tot 100m, schokvrij en bezet met krasvrij saffier glas, anti-allergisch en met twee jaar internationale waarborg. (€ 169,- voor de Buffalo Watch met rubberen band en €189,- voor de Buffalo Watch met stalen band.)

De "LIMITED EDITION CHRONOGRAAF"

Van de Limited Edition chronograaf bestaan slechts 250 exemplaren. Uiteraard met alle gekende basis opties en daarbovenop met een BETROUWBARE CHRONOGRAAF. Zo volgt u zelf de juiste speeltijd! Elk uurwerk is gepresenteerd in een prachtige box, met 3 bijhorende banden in staal, blauw leder en in de "BUFFALO BLAUWE "gummy band, (volledig anti-allergisch). Prijs €299.

Alles is te bezichtigen en te verkrijgen in de winkel in de Mageleinstraat 6 te Gent (09/225 87 38),  online of in de KAA Gent fanshop!