Reisinfo AS Roma - KAA Gent

Reisinfo AS Roma - KAA Gent

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 20-02-2020 om 21:00 u

Voor wie de Europese verplaatsing naar Rome wil meemaken, zijn er verschillende mogelijkheden. Supporters kunnen met eigen vervoer, via KAA Gent Travel of met een VIP arrangement naar Roma reizen. 

Net zoals we dat in het verleden ook al deden bij onze Europese verplaatsingen naar Valencia, Lyon, Zenith, Shaktar, Konyaspor en Tottenham, heeft ons travel team opnieuw verschillende reispakketten samengesteld voor de trip naar Rome. Uiteraard is het ook mogelijk om met eigen vervoer naar Rome te reizen. Wie dat laatste verkiest, dient wel verplicht het (juiste) reisformulier in te vullen. Zie ook de info hieronder.

Tickets kosten €38 (€35 voor het ticket + €3 busvervoer). In het ticket zit busvervoer naar het stadion inbegrepen. Dit omwille van de wetgeving in Rome. Supporters zijn niet verplicht hier gebruik van te maken, maar het wordt wel in de totaalprijs verrekend.

Inschrijven kan tot en met 7 februari! 

Als u het reisformulier hebt ingevuld, zal u in februari een mail krijgen met daarin verdere informatie over afhaling en betaling tickets. 

Supportersarrangementen

  1. Eigen vervoer:

Wie met eigen vervoer reist, vragen we ons reisformulier in te vullen. Gezien de veiligheidsvoorwaarden heel streng zijn (o.a. verplichte bustransfer uit het stadscentrum), is het nodig dat iedereen die op eigen kracht naar Rome reist, het formulier zeker invult.  Klik hieronder op de button om uw gegevens door te geven.

REISFORMULIER Roma – Gent

  1. KAA Gent Travel

Wie graag samen reist met een grote groep KAA Gentsupporters kan terug gebruik maken van de pakketten van KAA Gent Travel. Ook nu zullen de reispakketten terug bestaan uit heen- en terugvlucht, hotelverblijf (mits overnachting), wedstrijdticket en transfers van/naar hotel, luchthaven en stadion. 

KAA Gent Travel biedt 2 verschillende formules: een dagcharter (heen en terug dezelfde dag zonder hotelverblijf) en een verblijf met 1 overnachting. Alle info over prijzen, afreismomenten en het hele reisprogramma vindt u via onderstaande link. U kan er zich ook meteen inschrijven.

KAA Gent Travel: Reisinfo AS Roma - KAA Gent 

Businessarrangementen

  1. Eigen vervoer

Businesspartners die zelf hun reis plannen en First Category  tickets verlangen, willen we vragen een mail te sturen naar vip@kaagent.be en het onderstaande reisformulier in te vullen.

Reisformulier businessarrangement Roma – Gent

  1. VIP Travelarrangement 

Het exclusieve VIP-arrangement kan via  vip@kaagent.be opgevraagd worden, tevens kan u langs dezelfde weg uw boeking maken. Klik op de button hieronder om dat te doen.

>> Info over KAA Gent VIP-arrangement naar Rome