Reisformulier Rijeka

Reisformulier Rijeka

Op 29/08 spelen de Buffalo's de terugmatch in de play-offronde van de Europa League tegen HNK Rijeka. Omdat een pak supporters de verplaatsing naar Kroatië willen maken om onze Buffalo's naar de poulefase te schreeuwen en om een goed overzicht te hebben wie allemaal meegaat, vragen wij u ons reisformulier in te vullen.

Iedere persoon die meegaat, wordt gevraagd dit formulier in te vullen (zie groene knop hieronder). Per reisgezelschap (supportersgroep, vrienden, familie, etc.) vragen we ook om een groepsverantwoordelijke aan te duiden en diens gegevens door te spelen. Elke groepsverantwoordelijke dient daartoe een mail te sturen naar de Supporter Liaison Officer Kristof De Weird met daarin de naam van het reisgezelschap en zijn of haar naam en gsm-nummer (zie blauwe knop).

Dat laatste om voor de hele aanwezige Buffalofamilie zowel een veilige trip als een vlotte communicatie ter plaatse mogelijk te maken. Die contactinfo zal ons bovendien in staat stellen om op matchdag alle tickets vlot te kunnen verdelen bij het stadion. 

U spreekt dus best met uw reisgezelschap eerst een groepsnaam en een groepsverantwoordelijke/contactpersoon af. Pas daarna kan elk groepslid het reisformulier invullen. Zodoende geeft ieder lid van de groep alvast dezelfde groepsnaam in.

Vul het reisformulier in (voor iedereen die meereist)

Mail Kristof De Weird uw groepsnaam en contactgegevens. (enkel voor de groepsverantwoordelijke).