Grazie Mille Buffalo’s!

Grazie Mille Buffalo’s!

Bij deze willen we onze supporters nogmaals bedanken voor de fantastische steun waarvan we gisteren in Rome opnieuw mochten genieten. Zowel voor, tijdens als na de match waren jullie vocaal zeer aanwezig. En dat ging zowel bij de spelers, de technische staf als het bestuur niet onopgemerkt voorbij. Bij hun wedstrijdreacties achteraf benadrukten zowel de spelers als de coach het belang en de impact van jullie luidruchtige aanwezigheid. 

Men spreekt altijd over een ‘zuiderse’ sfeer maar die kwam gisteren toch vooral uit het bezoekersvak. Met 2400 waren jullie luid genoeg om de thuissupporters regelmatig te overstemmen en dankzij jullie steun vond de ploeg ook snel zijn kenmerkende offensieve voetbal terug na een moeilijk wedstrijdbegin. 

Ondanks een andere politie- en veiligheidscultuur, ondanks de ongemakken en controles die jullie ervaarden bij de verplaatsing naar en bij aankomst en vertrek aan het Stadio Olimpico – ongemakken die ons allen nog eens herinneren aan hoe anders het er in België aan toegaat – bleven jullie positief en gaven jullie 90 minuten lang alles. Het lukte ons gisteren op het veld niet dat ene goaltje te maken. Maar thuis, met de steun van een volle Ghelamco Arena en met de sfeer van gisteren, moet het ons lukken om samen AS Roma uit te schakelen. Wij geloven erin. Grazie mille Buffalo’s!