Verkoop halfseizoensabonnementen van start

Verkoop halfseizoensabonnementen van start

Met een clubrecord van 11 opeenvolgende thuiszeges op rij, is de Ghelamco Arena dit seizoen Fort Ghelamco. De steun van de supporters is daarbij cruciaal. Dankzij het nieuwe sfeervak in 225 is die er ook terug massaal. En een vol stadion = meer zeges en betere resultaten!

Daarom lanceren we de verkoop van halfseizoensabonnementen(*)! Kon je er in de eerste helft van het seizoen niet bij zijn? Dan is dit iets voor jou. Met een halfseizoensabonnement geniet je vanaf de thuismatch tegen Antwerp (zondag 24 november) ook van de doelpunten en het spektakel in Fort Ghelamco en zorg je samen met alle andere Buffalo's voor resultaten in de resterende 8 thuismatchen van de reguliere competitie.

(*) omdat Tribune 2 volledig is uitverkocht, kunnen we daar geen halfseizoensabonnementen aanbieden.

Voordelen

Een halfseizoensabonnement komt met heel wat voordelen

  • Mooie kortingen tot wel 50%!

  • Je krijgt voorrang bij Europese thuiswedstrijd(en) (bij kwalificatie voor de volgende Europa Leagueronde)

  • Je krijgt voorrang in geval van een bekerfinale
  • Je behoudt je plaats in de Play-Offs.  

Zo gaan in onze familietribune 1 volwassene en 1 kind samen al voor minder dan 10 euro per wedstrijd (125€ + 30€)! 

Toppers à volonté 

De halfjaarlijkse abonnementen omvatten de 8 resterende thuiswedstrijden van de reguliere competitie en maar liefst 4 topwedstrijden! De eerste is de topper KAA Gent - Royal Antwerp FC. Verder spelen we thuis nog tegen Club Brugge, Racing Genk, Anderlecht en krijgen we nog streekderby tegen Essevee

(**) voor de 4 laatste thuiswedstrijden zijn nog geen definitieve speeldata bekend. De kalenderupdate voor die matchen gebeurt op vrijdag 20 december. 

Prijzen

Bekijk hier de prijzen en het stadionplan online

Koop online

Bekijk de vrije plaatsen online of kom langs in onze ticketshop in de Ghelamco Arena waar onze medewerkers jou verder helpen. Opgelet, de VDK- en JOVO-kortingen zijn niet online beschikbaar (zie hieronder).

>> Koop hier je abonnement online.

VDK-korting

De VDK- en JOVO-kortingen zijn niet online beschikbaar. Wie een halfseizoensabonnement met VDK-korting wil, dient even bij de dienst ticketing langs te komen zodat de betaling met de VKD-kaart in kwestie kan gebeuren. Online kan deze controle niet gebeuren. 

Ticketshop

Onze loketten in de Ghelamco Arena zijn geopend op van maandag tot vrijdag telkens van 12u tot 18u. Ook in het weekend van thuiswedstrijden zijn wij geopend.

>> Klik hier voor de openingsuren van de ticketshop