Win 2 abonnementen met de AG Insurance KEEP IT UP Challenge!

Win 2 abonnementen met de AG Insurance KEEP IT UP Challenge!

Op vrijdagavond 26 februari is de tweede preselectie van de AG Insurance Keep it up Challenge. De uitdaging is eenvoudig: diegene die in één minuut de bal het meest kan tikken zonder dat deze de grond raakt wint de Keep it up Challenge. Alcan Kecer was de winnaar van de vorige editie bij KAA Gent en kon de bal liefst 150 keer omhoog houden binnen de minuut.

Aan de ingang van het station zal een stand van AG Insurance staan waar onze supporters hun jongleerkunsten kunnen tonen. In de maand maart of april wordt er dan een finale georganiseerd tussen de twee winnaars van de preselecties die het in een vol stadion mogen opnemen tegen elkaar. De winnaar wordt beloond met twee abonnementen voor het seizoen 2016-2017.

Met deze editie steunt AG Insurance de Belgian Homeless Cup, het goede doel en initiatief dat zich inzet voor daklozen en hun leven met de kracht van voetbal een positieve wending wil geven. Per deelnemer schenkt AG Insurance één euro aan de Belgian Homeless Cup bovenop 500 euro per winnende finalist!

Doe jij vrijdag beter dan Alcan? 

Alcan Kecer was de winnaar van de vorige editie bij KAA Gent en kon de bal liefst 150 keer omhoog houden binnen de minuut. Doe jij beter?

150 baltoetsen

De 14-jarige Alcan, die voetbalt bij de jeugd van Merelbeke, kreeg net als iedereen één minuut de tijd om de bal zo vaak mogelijk te tikken zonder dat deze de grond raakt. Zijn jongleerkunsten waren goed voor maar liefst 150 baltoetsen en niemand van de meer dan 150 deelnemers wist beter te doen! “Ik had niet verwacht dat ik zou winnen, al weet ik wel dat ik wat techniek in de benen heb.” Alcan is blij met zijn overwinning en kijkt al uit naar de Gentse finale: “Ik heb er zin in en ga mijn uiterste best doen om te winnen!”, aldus het jonge voetbaltalent.

Win 2 jaarabonnementen en een kickertafel!

Alcan wordt voor zijn overwinning in de eerste preselectie in Gent beloond met een prachtige kickertafel, maar daar houdt het niet op! In april of mei mag hij het in de Ghelamco Arena opnemen tegen de winnaar van de tweede Gentse preselectie en zo mee bepalen wie zich kroont tot jongleerkoning van Gent. De finalist die het snelst al jonglerend van de doellijn de middellijn bereikt, is de winnaar en wordt nog eens beloond met twee abonnementen voor de reguliere competitie!

Voor meer informatie kan u terecht op www.facebook.com/AGInsuranceKeepitupChallenge.