Volg KAA Gent Foundation op TikTok

Volg KAA Gent Foundation op TikTok

De KAA Gent Foundation is actief op TikTok, hét jongerenplatform van nu.

In deze tijden is communicatie met kinderen en jongeren voor de KAA Gent Foundation meer dan ooit belangrijk. Daarom activeren we dit nieuw communicatiekanaal.
 

Agee Challenge

Door de tijdelijke opschorting van alle sociaal-sportieve activiteiten en de sluiting van de scholen, zijn de meeste kinderen en jongeren op dit moment thuis. KAA Gent Foundation daagt hen via TikTok uit: sportief en creatief. Het komt allemaal aan bod onder de intussen bekende hashtag #ageechallenge.  

Buffalo vs Bloemenstad

Elke week dagen de KAA Gent Foundation en de jeugdvereniging Bloemenstad elkaar uit in onderlinge duels. Afwisselend komt een sportieve uitdaging van KAA Gent Foundation en een creatieve uitdaging van Bloemenstad aan bod. Check zeker eens onze TikTok met de hashtag #BuffalovsBloemenstad om mee te doen met de battles.

Volg KAA Gent Foundation op TikTok

Heb je zelf zin gekregen om mee te doen? Is het iets voor jouw zoon of dochter? Of wil je de uitdaging aangaan tegen je vrienden? Volg dan het TikTok account van KAA Gent Foundation of zoek op TikTok @kaagentfoundation

Wat is TikTok?

TikTok is een social media platform waar je korte video’s kunt maken met allerlei leuke filters en effecten. Een perfecte combinatie van creativiteit en plezier.

 

De KAA Gent Foundation krijgt steun van

KAA Gent Foundation is lid van het European Football for Development Network (EFDN).