Verhuis sfeervak: vak 225 rijen 1, 2 en 3

Verhuis sfeervak: vak 225 rijen 1, 2 en 3

Een tijdje terug kregen abonnees uit vak 225 een formulier toegestuurd met uitleg over het nieuwe sfeervak en waarbij ze  konden aangeven of ze bij de start van het nieuwe seizoen liever bleven of verhuisden uit het sfeervak. We zijn volop bezig om op ieders voorkeur in te gaan, maar het vergt wat puzzelwerk. Via deze weg willen we iedereen graag op de hoogte houden van het proces.

Vanaf morgen kunnen we supporters nieuwe plaatsen toewijzen doordat de voorrangsperiode voor abonnees voorbij is. Aangezien de supporters van rij 1,2 en 3 uit vak 225 sowieso een nieuwe plaats moeten krijgen in tribune 2, voorzien we voor hen als eerste een nieuwe plaats. 

Om alles vlot te laten verlopen zullen daardoor morgen, donderdag 27/06, van 12u tot 18u, de loketten uitzonderlijk geopend zijn en dat enkel voor abonnees van rijen 1, 2 en 3 van vak 225. 
 

Alle andere abonnees die van plaats willen wisselen of die uit of naar het sfeervak willen verhuizen, zijn welkom bij de ticketing op vrijdag 28/06 en zaterdag 29/06. De loketten zullen geopend zijn op vrijdag van 12u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 13u. 

We willen jullie eerst en vooral bedanken voor jullie geduld en streven er naar dat iedereen zijn of haar gewenste plaats kan innemen vanaf de galamatch tegen AZ Alkmaar.