Grote onderscheiding voor Buffalo Talent Center?

Grote onderscheiding voor Buffalo Talent Center?

De combinatie school - topvoetbal is zeker niet de gemakkelijkste. Daarom installeerde KAA Gent voor haar jeugdspelers een studieruimte in het Buffalo Talent Center. Sinds begin dit seizoen kunnen onze jonge topvoetballers er voor hun trainingen terecht om in alle rust hun schoolwerk maken en, wanneer nodig, de hulp in te roepen van enkele studiebegeleiders. In samenwerking met de KAA Gent Foundation en HoGent.

Hoofd begeleiding Luc Dhaenens en trajectbegeleider Stijn Wintein geven mee welke visie aan de grondslag ligt van deze investering; de aanwezige jeugdspelers leggen uit waarom de studiebegeleiding zeker geen extra luxe is. 

KAA Gent Jeugdwerking professionaliseert steeds verder

Meer vernemen over de steeds toenemende groei en professionalisering van de jeugdlopeiding? Bekijk dan ook onze eerder gemaakte reportage met o.a. Peter Van den Abeele, de TVJO van KAA Gent (Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding) en jeugdtrainers Dwight Waeytens (U14) en Frederic Dupré (U19). 

Met de studiebegeleiding en de bijhorende studieruimte zet KAA Gent opnieuw een stap vooruit in de verdere ontwikkeling en professionalisering van de jeugdwerking.

Een evolutie die ook jeugdproduct Louis Verstraete niet ontgaan is: