Team KAA Gent schenkt tablets aan Gentse ziekenhuizen

De voorbije weken verschenen verschillende foto’s van zorgverleners uit de Gentse ziekenhuizen op de social media van KAA Gent. Geen toeval, want daarmee wil de club het respect en de bewondering tonen voor het werk dat de zorgverleners momenteel leveren. 

Het team van KAA Gent (trainers, spelers, medische staf en begeleiders) geven nog een bijkomende ‘assist’: zij schenken in totaal 100 gebruiksvriendelijke tablets aan de 4 verschillende Gentse ziekenhuizen.

"Door het schenken van tablets kan op  de verschillende afdelingen extra communicatie gefaciliteerd worden. En ook na de coronacrisis blijven deze tablets nuttig voor de ziekenhuizen." - kapitein Vadis Odjidja

Het was dankzij de samenwerking met Daniel Termont, voorzitter van het Ziekenhuisnetwerk Gent, en Pascal Verdonck, voorzitter van de raad van bestuur van AZMM, dat het initiatief in goede banen werd geleid. De logistieke ondersteuning gebeurde door onze trouwe partner ERM. 

Op donderdag 30 april zal een delegatie KAA Gent-spelers, Vadis Odjidja, Sven Kums en Thomas Kaminski, een bezoek brengen aan de 4 Gentse ziekenhuizen: UZ Gent, AZ Sint-Lucas, AZ Jan Palfijn en AZ Maria Middelares. Daar zullen zij symbolisch een tegoedvoucher overhandigen ter waarde van 25 tablets per ziekenhuis.

Kapitein Vadis Odjidja: “Wij willen het zorgverlenend personeel extra in de picture plaatsen en onze dankbaarheid uitdrukken voor wat ze presteren. Door het schenken van tablets kunnen ze op verschillende afdelingen extra communicatie faciliteren en ook na de coronacrisis blijven deze tablets nuttig voor de ziekenhuizen. Wij treden nu even in de schaduw en geven exposure aan de mensen die het coronavirus tackelen.”