Terugbetaling uittickets Olympique Lyon

Terugbetaling uittickets Olympique Lyon

Deze week donderdag 3 december starten we met de terugbetaling van de Champions Leaguetickets die we verkochten voor de uitwedstrijd in Lyon. In totaal verkochten we 2800 tickets voor die wedstrijd. 

De ticketverkoop gebeurde zowel aan het loket in de Ghelamco Arena als via de Supportersfederatie. De terugbetalingen zullen gelijkaardig gebeuren. Kocht u uw ticket via de federatie, dan vragen we om ook uw terugbetaling te regelen via de supportersclub waar u uw ticket(s) kocht. Wie zijn tickets kocht in de Ghelamco Arena kan ook hier zijn tickets terugbrengen.

Terugbetaling Champions Leaguetickets aan de loketten van de Ghelamco Arena

  • Welke tickets? Alle tickets behalve tickets van categorie 1 (VIP-tickets van 70 €). Hieronder meer info daarover.
  • Wie zijn tickets terugbetaald wil krijgen, komt tijdens de normale openingsuren naar de dienst ticketing en neemt alle tickets mee die hij/zij aankocht.
  • Het spreekt voor zich dat we enkel tickets terugbetalen die we ook ontvangen.
  • Terugbetalingen gebeuren enkel cash. Gezien het grote aantal overschrijvingen dat zou moeten gebeuren indien we per overschrijving zouden terugbetalen, vragen we uw begrip voor deze maatregel.
  • Terugbetaling is enkel mogelijk tot en met donderdag 24/12.

 

Terugbetaling Champions Leaguetickets categorie 1 (VIP-tickets van 70 €)

Personen die beschikken over een VIP-ticket, nemen contact op met de commerciële cel via mail (comcel@kaagent.be) of telefoon (09/3302311). Mensen met dit soort tickets vragen we om zich niet in de Ghelamco Arena aan te bieden. Ze nemen best eerst contact met de commerciële cel via hierboven meegegeven kanalen.