Tickets voor de bekerfinale

Tickets voor de bekerfinale

Speeldag 5 - Croky Cup - 01-05-2019 om 14:30 u

Na een schitterende apotheose van een bekermatch die meer gemeen had met een rollercoaster dan met een voetbalwedstrijd, stond iedere supporter vanmorgen waarschijnlijk slechts op met één gedachte: "Hoe geraak ik zo snel mogelijk aan tickets voor die finale op 1 mei?" 

We beseffen maar al te goed dat bekerfinales unieke momenten zijn in de clubgeschiedenis waar iedereen graag wil bij zijn. Op dit moment kunnen we echter nog niet veel kwijt over de ticketverkoop. In samenspraak met de veiligheidsdiensten, rechtenhouders, de Stad Brussel, de Pro League en de KBVB zullen eerst enkele praktische zaken moeten bekeken worden zoals de indeling van de tribunes van het Koning Boudwijnstadion, de modaliteiten van de ticketverkoop, wie de 'thuisclub' wordt, het aftrapuur, etc. Van zodra we meer info hebben over de ticketverkoop, zullen we die asap meedelen via onze site en sociale media. Ter info: wij hebben de wedstrijd reeds toegevoegd aan onze wedstrijdkalender maar het gekozen wedstrijduur is nog niet definitief bepaald (alle wedstrijduren die nu dus zouden circuleren zijn voorbarig). 

UPDATE 5 februari 2019

Ondertussen is bepaald dat KAA Gent thuisploeg is, dat de finale om 14u30 wordt gespeeld en dat KAA Gent tickets krijgt in Tribunes 1 en 2. Meer info via deze link

Wat we wel reeds kunnen meedelen is dat bij de ticketverkoop enkele logische principes zullen gevolgd worden. Zo krijgen abonnees voorrang op niet-abonnees. Verder zal, gezien het gestegen aantal abonneehouders sinds de verhuis naar de Ghelamco Arena en het beperkte aantal tickets voor elke club in de bekerfinale, normaalgezien elke abonnee slechts 1 bekerticket per persoon kunnen aankopen.

Wij willen iedereen bedanken voor het enthousiasme en kijken samen met jullie uit naar een schitterende dag in Brussel met achteraf hopelijk een groot(s) volksfeest in Gent! In tussentijd kunnen jullie alvast nog eens genieten van het feestje na de beslissende penalty gisteren.