De supportersfederatie is officieel erkend door KAA Gent en overkoepelt de erkende supporterscubs, verspreid over het ganse land. Ook jij als supporter kan bij de supportersfederatie terecht met al je vragen.

De supportersfederatie vzw is een onafhankelijk orgaan bij KAA Gent. Ze vertegenwoordigt en ondersteunt de erkende supportersclubs en behartigt de belangen van alle Gentse supporters. De supportersfederatie draagt de waarden uit van KAA Gent en ondersteunt een levendige, positieve supporterscultuur.

De supportersfederatie staat in voor de organisatie van wedstrijden op verplaatsing en supportersevenementen. Zij staat mee in voor de vrijwilligers die zich inzetten op de promenade van de Ghelamco Arena. De supportersfederatie biedt eerstelijns dienstverlening aan op vlak van opleiding, juridisch advies en organisatorische bijstand aan zijn aangesloten supportersclubs.

De supportersfederatie is aangesloten bij Belgian Supporters en Football Supporters Europe, waardoor zij stevig verankerd is in de nationale en internationale supportersbeweging.

De supportersfederatie is bereikbaar op het centrale gsm-nummer 0493 50 42 00 of per email supp.federatiekaagent@gmail.com

Voorzitter
Filip Raes
Ondervoorzitter en woordvoerder
Dirk Vos
Beheerder
Rudy Geerinckx
Secretaris
Geert De Groote
Bestuurder
Marc Alloncius
Financieel verantwoordelijke
Patrick Meulenijzer
Commercieel verantwoordelijke
Dimitri Reynaert
Verantwoordelijke events
Lucien Corijn
Bestuurder
Kristof De Weird
Bestuurder
Heidi Dhaene
Supporters Liason Officers
Dirk Vos
Filip Raes
Rudy Geerinckx
Lucien Corijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief