• Jonathan David 30'
  • Igor Plastun 34'
  • Roman Yaremchuk 55', 72'
  • Yuya Kubo 76', 84', 87'

KAA Gent heeft in zijn eerste oefenwedstrijd een stevige 0-8 overwinning geboekt op het veld van KRC Gent. Renato Neto maakte zijn wederoptreden na langdurig blessureleed en mocht de score openen vanop de strafschopstip. Jonathan David, overgeheveld van de beloften, verdubbelde de voorsprong en nog voor rust kopte nieuwkomer Igor Plastun de 0-3 binnen.

In de tweede helft werd een volledig nieuw elftal tussen de lijnen gebracht en Roman Yaremchuk kon de score verder opdrijven met twee doelpunten. In het slotkwartier ontbond Yuya Kubo nog zijn duivels. Eerst scoorde hij vanop de strafschopstip en met nog twee doelpunten voltooide hij zijn zuivere hattrick.

De derby tegen de buren van KRC Gent eindigde dus op een stevige 0-8 zege, wat de Buffalo's ook de Coupe Romain Cornelis opleverde.