ALGEMEEN
 

Sinds zondag 27 juni 2021 mogen we opnieuw thuiswedstrijden met publiek organiseren in onze Ghelamco Arena. We dienen ons wel te beperken tot 1/3de van onze stadioncapaciteit, bij KAA Gent betekent dat 6.725 plaatsen.

Dit zal het geval zijn voor onze thuiswedstrijd van donderdag 22 juli 2021 tegen Vålerenga Fotball (aftrap om 20u30) in de heenronde van de tweede voorronde van UEFA Europa Conference League en voor onze eerste thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League op zondag 1 augustus 2021 tegen Beerschot (aftrap om 18u30).

Alle Business Partners zullen elke thuiswedstrijd kunnen bijwonen ongeacht het type competitie (Europees, Jupiler Pro League, …). Uiteraard onder voorbehoud van eventuele Covid-maatregelen.  

Enkele regels

 

 • De Business ingangen van onze Alken Maes Tribune (hoofdtribune) en onze vdk Tribune (Tribune 3, ingang MeetDistrict) zijn open en worden exclusief gebruikt door onze Business Partners. Geen aparte compartimentering dus.
   
 • Elke Business Partner geniet de mogelijkheid om te blijven eten via één van de verschillende catering opties. Het reserveren is opnieuw mogelijk per match en het horecaprotocol wordt gevolgd.
   

 • Alle business ruimtes werden door KAA Gent van CO2-meters voorzien om in combinatie met de nodige ventilatie de veiligheid van elke aanwezige gast te kunnen controleren en garanderen.
   
 • Onze Business Lounge mag opnieuw open voor de match, tijdens de rust en na de match. Samen met onze Partner, Levi Party Rental, voorzien we daar volledig nieuw meubilair. Het enige wat we u willen vragen is om steeds plaats te nemen aan één van de tafels van maximum 8 personen, want rechtstaand netwerken is jammer genoeg nog niet toegelaten.
   
 • De wedstrijd zelf kan al zittend zonder mondmasker gevolgd worden in bubbels van maximum 8 personen. Rechtstaand is een mondmasker wel verplicht.
   
 • Sinds dit seizoen geldt een algemeen rookverbod in alle Belgische Jupiler Pro League stadions.

VOOR ELK TYPE BUSINESS PARTNER
 

Executive club

 De leden van onze Executive Club zijn vanaf de eerste seconde opnieuw welkom in ons toprestaurant Horseele*. De uitnodigingen voor de eerste twee thuiswedstrijden zullen verstuurd worden ten laatste op woensdag 14 juli 2021. We zijn best trots, want we kunnen u melden dat we reeds meer lidmaatschappen hebben dan vorig seizoen en dat momenteel de laatste plaatsen in aanbieding zijn.

Sky- en Office Boxen

- De Skyboxen en Office Boxen kunnen eveneens opnieuw gebruikt worden vanaf de eerste thuiswedstrijd. Voor de eerste twee thuiswedstrijden is de enige uitdaging de bubbel van 8 personen, zowel binnen als buiten.

Business Seats

- Onze Business Seat houders kunnen we eerst en vooral melden dat momenteel meer dan 80 procent van de Business Seats bezet zijn voor komend seizoen. 

o Alle Partners met één of meerdere Eretribune, Luxe of Premium Business Seats zullen de match kunnen volgen in het specifieke vak van het type Business Seat waarbij rekening gehouden dient te worden met bubbels van maximum 8 personen met telkens één plaats tussen. We rekenen hiervoor op de flexibiliteit van onze Partners, maar we zullen uiteraard helpen waar nodig.

o Voor de Partners met één of meerdere Luxe Socio Business Seats worden de vakken 122, 123, 124, 125 en 126 exclusief vrijgehouden waarbij rekening gehouden dient te worden met bubbels van maximum 8 personen met telkens één plaats tussen en ook één rij tussen. 

Catering

Wij volgen de principes van de horeca waarbij u met maximum 8 personen aan dezelfde tafel van de maaltijd kan genieten. De horecamails via onze vaste catering Partner, Gourmet Invent, worden verstuurd in de week van 12 juli 2021 naar al onze Partners met een Skybox, Office Box en/of Business Seats.

Young Business Club

De leden van onze Young Business Club zullen per wedstrijd een specifieke uitnodiging ontvangen, maar volgen vanaf de aankomst in de hoofdtribune dezelfde regels van de Partners met Business Seats. Voor de wedstrijd kan ook opnieuw samengekomen worden bij MeetDistrict.

ROLF BENZ & SOCCER LOUNGE

- Tenslotte hebben we nog onze Rolf Benz Lounge en Soccer Lounge die we openen vanaf onze thuiswedstrijd tegen Beerschot op zondag 1 augustus 2021 met aftrap om 18u30. Partners die gekozen hebben voor deze formule kunnen dus eveneens aanwezig zijn.

MEER DAN OOIT DIGITAAL

In het kader van de verdere digitalisering van KAA Gent willen we vanaf dit seizoen voor onze abonnementen, tickets en parkingkaarten werken via ons digitaal business platform met één centrale login - Mijn Buffalo Account.

We zouden elke Business Partner willen vragen via volgende link éénmalig een nieuwe account aan te maken met hetzelfde e-mailadres, ook Partners die hiervan al gebruik maakten, uw oude acocunt is niet meer geldig.  

Vervolgens zal u heel snel en efficiënt de nieuwe tickets en parkingkaarten kunnen downloaden en versturen naar al uw gasten en genodigden.

 

 

Bij twijfel of bij andere vragen kan er gerust contact opgenomen worden met vip@kaagent.be. 

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Het doet ons bijzonder deugd dat wij u binnenkort opnieuw mogen ontvangen in onze Ghelamco Arena, we kijken er naar uit!  

#COBW

 Team KAA Gent