Voetbal is emotie, en dat was dit seizoen niet anders. Samen met jou proefden we van zoete overwinningen en slikten we ook de smaak van een zure nederlaag door. We behaalden een Europese kwartfinale en finishten voor de 16e keer in 20 jaar in de top-6. Voor het negende jaar op rij gaan onze Buffalo’s Europa in. In goede en in kwade dagen hopen we ook komend seizoen weer op jou te kunnen rekenen. COBW!

VERLENG JE ABONNEMENT

GANTOISE A LA CARTE

In het seizoen 2023-2024 staan opnieuw 20 thuismatchen in de Jupiler Pro League op het programma: 15 in de reguliere competitie en 5 in de Champions’ of Europe Play-Offs. De play-offs spelen we straks dus opnieuw met 6 clubs.

KAA Gent heeft het advies van de Supportersraad gevolgd. Jouw abo-formule in het mooiste stadion van het land kies je dit keer zelf: met of zonder play-offs, aan jou de keuze. Een ABO of een ABO PLUS+. Gantoise à la carte dus.

BELANGRIJKE DATA

De online abonnementenverkoop start op donderdag 25 mei om 12u. Bekijk hieronder alle belangrijke data .

VERLENG JE ABONNEMENT

PRIJZEN

Welke abonnement je ook kiest, het is hoe dan ook goedkoper dan losse tickets.

Voor een ABO PLUS+ (abo met play-offs) betaal je geen euro meer dan vorig jaar. De prijzen bleven dezelfde. Met een ABO PLUS+ kom je ook gratis naar de eerste Europese thuiswedstrijd in de voorrondes van de Conference League.

In tegenstelling tot vorig seizoen kun je nu dus ook kiezen voor een gewoon ABO (abo zonder play-offs). Bekijk hieronder ook de prijzen van de mini-abonnementen voor Champions’ en Europe Play-Offs.

VERLENG JE ABONNEMENT

VOORDEELTARIEVEN

De jeugd komt meer dan ooit aan zijn trekken in de Ghelamco Arena. Nog geen 16 jaar? Dan kun je in Tribune 4 een ABO of ABO PLUS+ kopen voor spotprijzen van 50 en 70 euro. Ook voor studenten en 65+ gelden voordeeltarieven. De VDK en JOVO korting worden door onze partner niet meer aangeboden volgend seizoen.

ABONNEE = BUFFALO MEMBER

Elke abonnee is sowieso ook member van KAA Gent en geniet dus van extra voordelen:

 • Voorrang en voordeeltarief bij de ticketverkoop voor Europese matchen en bekerwedstrijden.
   
 • Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.
   
 • Bekijk de belangrijkste wedstrijdfases meteen in het live match center in de app en op de site.
   
 • Toegang tot exclusieve content in de app en op de site, zoals samenvattingen meteen na de wedstrijd en een livestream van de persconferenties.
   
 • Gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale.
   
 • Maandelijkse deals met voordelen bij diverse commerciële partners.

Geen abonnee maar toch van deze voordelen genieten? Koop voor 50 euro het Membership aan en krijg meteen 25 euro terug op je consumptiekaart. 

KOOP VANAF 1 JUNI 
 

PARKINGABONNEMENTEN
 

Ook de nieuwe parkingkaarten zijn beschikbaar vanaf 25 mei (en gereserveerd tot en met 15/06). Het is dus mogelijk zowel je abonnement als je parkingkaart gelijktijdig online te verlengen, of later aan het loket. Parkingkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen (Jupiler Pro League, Croky Cup & Europese wedstrijden).

Wees er tijdig bij, want de vraag is groot!

VERLENG JE PARKINGABONNEMENT

FAQ

Wat zit er allemaal in je abonnement? Wat moet ik doen voor de studentenkorting? Op deze en andere vragen krijg je een antwoord in onze FAQ.

VRAGEN & ANTWOORDEN

 
 

ABO:

- 15  thuiswedstrijden in de reguliere competitie

- Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale 

- Voorrang en voordeeltarief bij de ticketverkoop voor Europese en bekerwedstrijden 

- Clubvoordelen exclusief voor abonnees:  

- Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.

- Bekijk de belangrijkste wedstrijdfases meteen in het live match center in de app en op de site.

- Toegang tot exclusieve content in de app en op de site, zoals samenvattingen meteen na de wedstrijd en een livestream van de persconferenties.

- Maandelijkse deals met voordelen bij diverse commerciële partners.

ABO PLUS+:

- 15  thuiswedstrijden in de reguliere competitie

- 5 matchen in de Champions' Play-Offs of Europe Play-Offs

- Gratis toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd

- Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong KAA GENT in 1e Nationale 

- Voorrang en voordeeltarief bij de ticketverkoop voor Europese en bekerwedstrijden 

- Clubvoordelen exclusief voor abonnees:    

 

- Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.

- Bekijk de belangrijkste wedstrijdfases meteen in het live match center in de app en op de site.

- Toegang tot exclusieve content in de app en op de site, zoals samenvattingen meteen na de wedstrijd en een livestream van de persconferenties.

- Maandelijkse deals met voordelen bij diverse commerciële partners.

 

 

 

 

Je kunt maar 1 abonnement per Buffalo Account aankopen. De nieuwe wetgeving van de Belgische voetbalbond bepaalt dat elk abonnement gelinkt moet worden aan één unieke persoon. De naam op het abonnement moet overeenstemmen met de indentiteitskaart. Controle is mogelijk.

Met je Buffalo Account kun je wel tot 10 gepersonaliseerde abonnementen aankopen voor vrienden en familie. Koop je voor een supporter die al bij ons in het systeem staat? Dan heb je zijn of haar mailadres of klantennummer nodig om het abonnement te verlengen.

Tip: voeg hem/haar toe aan jouw "vrienden & familie" om makkelijk zijn abonnement te verlengen. Zo hoef je tijdens de aankoop niet opzoek te gaan naar klantennummers en mailadressen.

Hoe kan ik mijn account koppelen aan vrienden en familie? – Help Center (kaagent.be)

Je kan als abonnee makkelijk jouw abonnement en dat van anderen online verlengen. Hiervoor volg je alle stappen onderaan beschreven. Tip: Zorg dat iedereen van wie je het abonnement wil verlengen gekoppeld is aan jouw vrienden en familie. Hoe je dit doet kan je hier terugvinden.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met jouw Buffalo account.

 

2. Maak jouw keuze tussen een ABO en ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. Je kan ook gaan naar 'Jouw account & tickets' > 'Koop beschikbare producten' > 'Abonnementen: ABO Jupiler Pro League - 2023/2024' om jouw abonnement te kiezen.

 

3. Jouw huidige plaatsen als abonnee verschijnen in een pop-up venster, net zoals die van alle gekoppelde accounts. Je kan deze verlengen door het winkelmandje aan te klikken en op volgende te klikken.

 

 

4. Wil je nog een andere plaats toevoegen voor een niet-abonnee? Klik dan op 'koop een ticket met een nieuwe stoel' > 'kies in stadionplan'.

 

5. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je al jouw geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam staan van de effectieve gebruiker. Is dit niet het geval, dan kan je het mailadres of accountnummer invullen en op enter klikken of de knop 'toewijzen' aanklikken. Alle gekoppelde accounts verschijnen in een handig overzicht. Per stoel kan slechts één, unieke gebruiker worden geselecteerd.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen (op naam, gepersonaliseerd) kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Voor een verzending aan huis met Bpost betaal je een extra kost van €6. Klik op volgende om jouw bestelling te bevestigen.

 

8. Indien een factuur gewenst, vink het voorziene vakje aan en klik op volgende.

 

9. Bekijk als voorlaatste stap jouw volledige bestelling en klik op aanvaarden.

10. Je wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Indien de transactie is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met alle details van jouw bestelling.

 

 

Dan kan je bij de start van de abonnementenverkoop een vrije plaats kiezen in het stadion. Na de voorrangsperiode komen ook alle niet-verlengde plaatsen vrij. Je hoeft dus niet te wachten tot na de voorrangsperiode.

Om een abonnement te kunnen kopen, zowel voor jezelf als voor iemand anders, moet die persoon wel een Buffalo-account hebben. Lees hier hoe en waarom je een account aanmaakt:  Hoe maak je een Buffalo Account aan? – Help Center (kaagent.be)

 

 

Wanneer je als abonnee abonnementen bezit op bedrijfsnaam zal je deze online kunnen verlengen. Wel veranderen er een paar dingen voor het seizoen 2023-2024. Zo kan je geen abonnement op bedrijfsnaam meer aankopen voor jongeren (-16), maar enkel nog aan volwassenentarief. 

Wens je een bepaalde plaats toch te verlengen aan het -16-tarief? Neem dan contact op met tickets@kaagent.be en zorg alvast dat de minderjarige een Buffalo account heeft gecreëerd op onze ticketingpagina.

Sinds dit seizoen moet elk abonnement gepersonaliseerd zijn. Met andere woorden, ook kinderen hebben een uniek account nodig om hun abonnement te kunnen aankopen. Je hebt hiervoor echter geen eigen mailadres nodig.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met je Buffalo account als ouder. Nog geen Buffalo account? Klik dan hier.

2. Klik rechtsboven op je naam en ga naar 'Jouw account & tickets'. Onderaan vind je het overzicht 'vrienden en familie', waarbij je de optie 'kind toevoegen' kan selecteren. Na het invullen van alle gegevens heeft je zoon of dochter een eigen profiel op de ticketpagina.

3. Nu het account gecreëerd is kan je overgaan tot de aankoop van je abonnement. Keer terug naar de startpagina en maak je keuze tussen een ABO of ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. 

4. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je je geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam moeten staan van de effectieve gebruiker. Klik op de knop 'toewijzen' om je zoon of dochter toe te selecteren, want deze heb je toegevoegd aan je 'vrienden en familie'.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Kies voor je zoon of dochter zeker het -16-tarief indien van toepassing.

 

8. Klik op volgende en ga verder naar de betaalpagina om je transactie af te ronden. Je zoon of dochter heeft nu zijn/haar eigen ABO of ABO PLUS+.

Ja, maar hou hierbij rekening met de volgende zaken:


- Alle plaatsen van abonnees 2022-2023 zijn gereserveerd tot 15/06/23 23u59. Je kunt tot die dag alleen verplaatsen naar een vrije plaats.
  Hou er rekening mee dat je maar één keer kan verplaatsen.

- Vanaf 16/06 12u00 start de vrije verkoop en heb je meer keuze om een nieuwe plaats te kiezen.


Tip: is je gewenste plaats meteen beschikbaar, dan kun je deze meteen aankopen via tickets.kaagent.be

Is je gewenste plaats niet beschikbaar? Registreer je dan hier en verleng alvast jouw bestaande plaats.

 

Hoe kies ik als abonnee een vrije plaats?

1: Log in op de ticketpagina via onze ticketingpagina.

2: Kies het abonnement naar je voorkeur (ABO of ABO PLUS+).

3: Je krijgt nu de suggestie te zien om je bestaande zitje te verlengen. Sla deze stap over door te klikken op "kies een andere plaats in het stadionplan". 

4: Selecteer nu het stoeltje van uw voorkeur en reken af. 

Als je ervoor koos om jouw abonnement op te sturen, dan zal je dit in de loop van eind juni ontvangen.

Als je liever je abonnement aan het loket afhaalt, dan zal dit mogelijk zijn vanaf maandag 3/07.

Abonnementen versturen via Bpost kost 6 euro per bestelling

Vrienden en Familie stelt je in staat om verschillende accounts aan elkaar te koppelen zodat je makkelijk meerdere tickets en abonnementen samen kunt afrekenen en zo ook verschillende plaatsten naast elkaar kunt selecteren. 

Voorwaarden: 

Check. Hoe koppel ik nu mijn account aan vrienden en familie?

Stap 1:

Surf naar de KAA Gent Ticketpagina

Stap 2:

Rechtsboven klik je op het pijltje naast je naam en vervolgens op ‘jouw account’. 

Jouw_account.png

Stap 3:

Scrol naar onder tot de sectie 'Vrienden en familie' opduikt. Vul het e-mailadres van je vriend in op de plaats 'vriend e-mail'. Klik op de blauwe knop.

vrienden_en_familie.png

Stap 4:

Stap 5:

Laat deze vriend/familielid éénmalig online inloggen met hun e-mailadres om je aanvraag te accepteren.

KLAAR:

Jullie accounts zijn nu gekoppeld en jullie kunnen voor elkaar aankopen doen. 👏

-> Hoe kan ik een ticket toewijzen aan iemand anders?

 

Bekijk de instructievideo: 

 

Meer vrienden toevoegen? Herhaal dan dit proces.

Je kunt je accountnummer terugvinden door in te loggen op jouw Buffalo Account.

 

Klik op je naam > account & tickets > accountnummer (staat rechts van je naam). 


 

Indien je je abonnement niet bijhebt, kun je via de KAA Gent app je abonnement terugvinden met een barcode. Dit kun je gebruiken als toegangsbewijs. 

Als je je abonnement hebt verloren, kun je een duplicaat aanvragen aan onze loketten.

Een nieuw abo kost 20€. 

Let op: enkel op niet-wedstrijddagen. 

 

Heb je al een abonnement? Dan word je persoonlijk gecontacteerd door onze medewerkers. Niet het geval? Neem dan gerust zelf contact op met fans@kaagent.be.

Heb je nog geen abonnement? Neem dan gerust zelf contact op met fans@kaagent.be.

Dit is enkel mogelijk tijdens de voorrangsperiode. Neem hiervoor contact op met tickets@kaagent.be.

Zorg er alvast voor dat de overnemer een Buffalo Account heeft aangemaakt via onze ticketingpagina.

Er zijn bepaalde groepen die genieten van een voordeeltarief:

- De jeugd komt meer dan ooit aan zijn trekken in de Ghelamco Arena. Nog geen 16 jaar? Dan kun je in Tribune 4 een ABO of ABO PLUS+  kopen voor spotprijzen van 50 en 70 euro. 

- De studentenkorting blijft net zoals vorig seizoen geldig in tribune 4. Om in aanmerking te komen voor het studententarief kan je je registreren via volgende link: https://kaagent.typeform.com/to/rvJbA6c6 

- Ben je +65? Dan geniet je van een voordeeltarief in tribune 3. Het tarief kan je automatisch selecteren na personalisatie van het abonnement (online). 

- Onze partner VDK bank biedt vanaf dit seizoen geen korting meer aan (JOVO/VDK). Had je vorig jaar een VDK of JOVO abo, dan kan je jouw abo gewoon verlengen aan 1 van de beschikbare tarieven.

 

 

 

Bekijk hier alle prijzen voor het seizoen 2023-2024.

Bekijk hier of je in aanmerking komt voor een voordeeltarief: Heb ik recht op een korting? – Help Center (kaagent.be)