Nieuws

Filters tonen
Jeugd

PSG zakt af naar Gent..

Op woensdag 2 oktober nemen onze U14-U15 en U16 het vriendschappelijk op tegen hun leeftijdsgenoten uit Parijs. PSG zakt af naar de Warmoezeniersweg! Van een topaffiche gesproken. Aanvang van de wedstrijden: 15u

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Jeugdscout

DE CLUB KAA Gent biedt met het Buffalo Talent Center een structuur en jeugdwerking aan waarin talentvolle jongeren de kans krijgen om zich, onder begeleiding van inhoudelijke experts, sportief volledig te ontplooien met het oogmerk door te kunnen ontwikkelen richting het 1e elftal. Teneinde de vooropgestelde doelen te bereiken is de club op zoek naar bekwame en gedreven mensen die bereid zijn een engagement op te nemen om de doelstellingen van de club mee te helpen bereiken.   DE VACATURE KAA Gent werft een JEUGDSCOUT aan. JOUW FUNCTIE In de hoedanigheid van jeugdscout neem je de volgende taken voor je rekening. Je bekijkt twee jeugdwedstrijden per week en detecteert de meest talentvolle spelers. ​Je rapporteert na het weekend over je bevindingen. Je bent aanwezig op één of meerdere talentendagen die op de club georganiseerd worden. JOUW PROFIEL Je hebt een passie voor jeugdvoetbal. Je hebt kennis van talentdetectie en/of je staat open om je hier verder in te verdiepen. Je bent beschikbaar in het weekend en eventueel op woensdagnamiddag. Je bent flexibel en je straalt energie uit. Je bent sterk in het schriftelijk rapporteren. Je bent positief ingesteld en draagt op die manier bij aan een goeie sfeer. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten. Je beschikt over een eigen wagen en een rijbewijs. KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde en gepassioneerde jeugdscout die wij zoeken? Stuur dan snel een mail naar onze coördinator jeugdscouting Jefrey Van der Straeten (jefrey@kaagent.be). Vermeld daarbij zeker je motivatie en ervaring in het (jeugd)voetbal

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Thomas Vlaminck kiest voor jeugdproject KAA Gent

KAA Gent is trots om aan te kondigen dat Thomas Vlaminck zijn jeugdrangen versterkt als teamcoach U12. Thomas vervangt Gertjan De Mets. Door de volle agenda van Gertjan als video-analist bij de A-kern bleek de combinatie met teamcoach bij de jeugd niet langer behapbaar. Gertjan blijft bij onze KAAG-jeugd wel actief betrokken als positietrainer U11 tot U16 en als extra ondersteunende coach U11-U12 op donderdag.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

22/05 Info-avond seizoen 2019-2020

Beste ouders en (nieuwe) spelers, Wij danken u voor het vertrouwen in onze club of heten u van harte welkom in de Buffalo Family als nieuw aangesloten speler. We hebben het genoegen u op 22 mei 2019 uit te nodigen op onze info-avond over volgend seizoen. Die vindt plaats in de Business Seats van de Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent.  U neemt de VIP-ingang (= hoofdingang) en daarna kunt u via de trappen of met de lift naar de derde verdieping.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Studiebegeleiding BTC

Tijdens de maand mei zal de studiebegeleiding in de studieruimte op het BTC doorgaan op onderstaande data:  Donderdag 2 mei Maandag 6 mei Donderdag 9 mei Dinsdag 14 mei Donderdag 16 mei Dinsdag 21 mei Dinsdag 28 mei KAA Gent wenst alle spelers een mooi einde van het seizoen én daarna succesvolle examens toe.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Buffalo Talent Center 2.0

Beste ouders, medewerkers, Door de vele veranderingen organisatorisch, structureel en sportief-inhoudelijk en de inwerkingstijd die dit voor de nieuwe mensen met zich meebrengt, zijn we iets later met een eerste communicatie richting volgend seizoen.  Het moge duidelijk zijn dat BTC 2.0. een vernieuwende wind zal laten waaien binnen alle geledingen van KAA Gent jeugd.  We bedanken alvast iedereen voor het geduld tijdens de laatste weken en voor het vertrouwen in een ambitieuze toekomst.  Graag geven we enkele data mee die voor ieder van u niet onbelangrijk zijn in functie van een efficiënte planning en afstemming gezin - job - studies - sport.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Verkeershinder BTC op 2 maart

Op zaterdag 2 maart organiseren de zorgvragers en zorgverleners van Opname 3, een afdeling van het P.C. Dr. Guislain, voor het eerst een Stropkesloop. Hierdoor zal de toegang tot het Buffalo Talent Center tussen 10u15 en 13u00 onmogelijk zijn met de wagen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Vaarwel 2018

Buffalo Talent Center wenst hierbij alle spelers, ouders, trainers, teambegeleiders, medewerkers, scheidsrechters een prettig jaareinde toe en op naar een vreugdevol 2019!!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Voordracht jeugdvoetbal en voeding

Op woensdag 19 december komt Gino Devriendt (voedingsdeskundige en diëtist van o.a. het eerste elftal van KAAG) naar het Buffalo Talent Center om de jeugdspelers van KAAG én hun ouders te informeren over sportvoeding in voetbal. De voordracht gaat door in de kantine van het BTC in 2 sessies: 18 u. – 19 u.: Ouders U7 tem U12 19 u. – 20 u.: Spelers en ouders U13 tem U18

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Studiebegeleiding BTC

De studiebegeleiding op het BTC gaat nog door tem donderdag 6 december 2018. In januari is de heropstart voorzien op maandag 7 januari 2019. Tijdens schoolperiodes is er studiebegeleiding op: Maandag: 16.30 u. – 18.00 u. Dinsdag: 16.30 u. – 18.00 u. Woensdag: 16.30 u. – 18.00 u. Donderdag: 16.30 u. – 18.00 u. KAA Gent wenst alle spelers een goede voorbereiding én succesvolle examens toe.

Bekijk volledig nieuwsbericht