Vanderhaeghe: "Moeten kunnen terugvallen op een gezonde dosis duelkracht"

Vanderhaeghe: "Moeten kunnen terugvallen op een gezonde dosis duelkracht"

Speeldag 14 - Jupiler Pro League - 03-11-2017 om 20:30 u

In de wekelijkse persconferentie benadrukte onze coach het belang van de wedstrijd tegen Standard. Hij benadrukte dat de Buffalo’s de laatste twee thuiswedstrijden goed gepresteerd hebben en die lijn willen doortrekken. Voorts merkte hij op dat we soms wat realistischer moeten spelen en alles gesloten moeten houden wanneer het nodig is: mooi uitvoetballen is niet altijd de beste oplossing.

Omdat de pers bleef aandringen, ging hij toch even in op de wedstrijd van vorige week: de excuses die gemaakt werden, zijn mooi maar het verandert niets aan de zaak. Waarom heeft men met de VAR niet gewacht tot men voor 100% klaar was? Nu zijn zelfs de beelden op dat kleine scherm niet altijd duidelijk!

Coach Vanderhaeghe zei ook nog dat hij vooraf eigenlijk niet zo veel bezig is met de scheidsrechter van de volgende wedstrijd en dat hij nog altijd gelooft dat mensen eerlijk proberen te zijn.

Wat de blessures betreft: goed nieuws over Saief (traint volop mee), Kalu (heeft ook de hele week getraind) en Foket (werkt fantastisch hard en kan blijven lopen!). Verstraete onderging een neusoperatie en Matton is niet fit.

 

Nooit meer een video missen?

Abonneer je dan op ons YouTube-Kanaal! 
KLIK HIER OM JE TE ABONNEREN
(Eens op YouTube, klik je op de rode knop om je te abonneren)

Bekijk hier de voorbeschouwing van Stefan Mitrovic