Beloften kloppen Club Brugge (1-2)

Net als het A-team vorige week een tiental dagen geleden, wonnen onze beloften maandagavond hun wedstrijd tegen de beloften van Club Brugge. Een individuele actie bracht de Brugse beloften in de eerste helft op voorsprong maar invallers Jonathan David (in de 55e minuut) en José Luis Rodriguez (in de 83e minuut, op assist van David) maakten de achterstand ongedaan. Jonathan David is een 18-jarige Canadees die enkele weken geleden zijn eerste profcontract tekende bij de Buffalo's. José Luis Rodriguez toont na zijn zware knieblessure van vorig jaar dat hij stilaan terug naar zijn beste niveau terug groeit.

Vorige week verloren de beloften met 1-3 van RSC Anderlecht (zie hieronder). De week voordien wonnen ze met 2-4 van de Genkse beloften. De beloften staan na 3 wedstrijden in de kampioenenronde van de playoffs op de derde plaats.