Roman Yaremchuk scoorde Goal van de maand februari

Roman Yaremchuk scoorde volgens jullie in februari de Goal van de maand. Zijn kopbal tegen KV Mechelen op assist van Samuel Gigot, leverde ons toen een 2-2 gelijkspel op. Roman zelf houdt er een mooie fles Laurent-Perrier aan over.

Voor Roman is het eerste keer dat hij de Goal of The Month wint. Van de 7 doelpunten in de compilatie, waren zijn drie goals jullie favorieten. Zijn kopbal tegen Mechelen eindigde op nummer 1 met 24% van de stemmen, zijn winner tegen Waasland-Beveren in de laatste minuut werd tweede (16%) en de 2-0 tegen STVV eindigde op de 3e plaats (13% van de stemmen).

Steven Nevejans winnaar Meet&Greet en Magnumfles champagne

De winnaar van de Magnumfles Laurent-Perrier en de Meet&Greet met Roman is dit keer Steven Nevejans! Hij krijgt zijn prijs bij de thuiswedstrijd tegen Standard.

Ook kans maken op die leuke prijs? Doe mee bij de volgende stemming en kies het winnende doelpunt!

Als winnaar van de stemming sta je mee op het veld bij de opwarming en maak je de laatste minuten voor de aftrap mee vanop de eerste rij. Je ontvang je Magnumfles uit handen van de winnende speler en een fotograaf van Belga Image legt die mooie herinnering voor altijd vast.