Vanderhaeghe: "Graag eens drie punten pakken op verplaatsing"

Vanderhaeghe: "Graag eens drie punten pakken op verplaatsing"

Speeldag 15 - Jupiler Pro League - 19-11-2017 om 20:00 u

Na twee weken zonder competitievoetbal kijkt ook hoofdcoach Yves Vanderhaeghe uit naar de hervatting van de Jupiler Pro League. Een verplaatsing naar Lokeren is alvast geen cadeau: "Lokeren is een heel moeilijk te manoeuvreren team sinds de komst van Peter Maes. We hebben ook een tikkeltje geluk nodig om de nul te houden op verplaatsing."

Op het vlak van blessures was er vooral goed nieuws te melden. Moses Simon miste de interlands met Nigeria door een voetblessure, maar is terug fit, net as zijn landgenoot Samuel Kalu. Ook Kenny Saief is na maandenlang blessureleed terug inzetbaar. Renato Neto blijft de voornaamste afwezige, maar zijn revalidatie verloopt goed na zijn complexe knieoperatie.

Yves Vanderhaeghe arriveerde tijdens de vorige interlandbreak bij Gent en zag sindsdien een aantal factoren in gunstige zin evolueren. Er staat nu een stevige organisatie, er is meer vertrouwen en een aantal spelers durven weer meer acties te maken. Vanderhaeghe beklemtoonde wel een belangrijk werkpunt: er moet meer gescoord worden.

 

Nooit meer een video missen?

Abonneer je dan op ons YouTube-Kanaal! 
KLIK HIER OM JE TE ABONNEREN
(Eens op YouTube, klik je op de rode knop om je te abonneren)