U21: Ruime overwinning tegen OHL

Na de overwinning op Cercle Brugge waren onze beloften vastberaden de lijn door te trekken. Op maandag 31 januari kwam OHL langs op het Buffalo Talent Center. Er moest opnieuw stevig gesleuteld worden aan het team. Een opvallend jong Gents elftal kwam aan de aftrap en probeerden vanaf de start de tegenstander onder druk te zetten.

In de eerste helft werden enkele mooie aanvallen opgezet maar bleven de doelpunten uit. Ruststand: 0-0.

Bij aanvang van de tweede helft was het even uitkijken voor onze verdediging. OHL probeerde snel voor gevaar te zorgen, maar doelman De Schrevel kwam uitstekend tussen. Het signaal om de match in handen te pakken.

Malick Fofana slalomde langs de verdediging van OHL en trapte de bal voorbij de Leuvense doelman. 1-0. Even later vond verdediger Yari Stevens het gaatje. Hij zorgde voor de tweede van de avond. 2-0. OHL probeerde nog te reageren maar het was Johan Arthur die in minuut 85 op aangeven van Ibrahim Salah de overwinning verzekerde. 3-0.

Een tweede overwinning op rij voor onze beloften die zo een stapje dichter komen bij de top 4. COBW!