Vrije abonnementenverkoop 2018-2019

Vrije abonnementenverkoop 2018-2019

We duiken voor de vierde keer op rij Europa in, een clubrecord. En als abonnee kan je, net als vorig seizoen, zowel de galamatch als onze eerste Europese thuismatch gratis meepikken! 

Bekijk hier de abonnementsprijzen voor seizoen 2018-2019 

Prijs abonnement 2017 = Prijs abonnement 2018! 

Voor het komende seizoen zijn er geen prijsstijgingen en houden we dezelfde abonnementsprijzen als in seizoen 2017-2018. 

Koop je abonnement hier online! 

Gratis galamatch, Europa Leaguematch en tal van andere voordelen

Wie een abonnement neemt voor de reguliere competitie 2018-2019, krijgt er gratis de galamatch tegen RC Strasbourg én de thuiswedstrijd van de 3e voorronde van de Europa League bovenop. Daarnaast heb je nog tal van andere voordelen:

 • Beker en Europees: voorrang bij ticketverkoop voor bekerwedstrijden en bij ticket- of abonnementenverkoop voor Europese wedstrijden.
 • Free Your Seat: Kan je eens niet komen, verkoop dan je plaats via Free Your Seat en recupereer zo een stuk van de aankoopprijs van je abonnement.
 • Cashless Payment: Nooit meer sukkelen met kleingeld of lang aanschuiven voor een drankje! Dankzij het cashless payment systeem kan je met je abonnement snel betalen op de promenade, in de fanshop of de Buffalo Bistro!
 • Voorrang abonnementenverkoop: Als abonnee ben jij steeds de eerste die zijn of haar abonnement mag verlengen. 
 • Bespaar tot wel 45% t.o.v. losse tickets!

VRIJE VERKOOP vanaf 2 juli

Vrije verkoop voor iedereen: online of via onze dienst ticketing.


ONLINE VERKOOP

Wie zijn abonnement (of parkingkaart) online koopt kan het zelf ophalen of het aangetekend laten versturen. Mensen die op hetzelfde adres wonen, kunnen verschillende abonnementen tegelijk laten opsturen. Daarover hieronder meer. 

 • Zelf ophalen? Wacht aub minstens 5 werkdagen alvorens langs te komen. 
 • Aangetekend laten verzenden? Daarvoor rekenen we 10 euro verzendingskosten. 

Kocht jij jouw abonnement nog nooit online? Bekijk dan even onze instructie-video en je bent er zo mee weg!

PARKINGKAARTEN

Ook de nieuwe parkingkaarten zijn beschikbaar vanaf 4 juni (en gereserveerd tot en met 26 juni) en kunnen online of aan de loketten verlengd/aangekocht worden. Het is dus mogelijk zowel je abonnement als je parkingkaart gelijktijdig online te verlengen.

 • Zelf ophalen? Wacht aub minstens 5 werkdagen alvorens langs te komen. 
 • Aangetekend laten verzenden? Daarvoor rekenen we 10 euro verzendingskosten. 
 • Parkingkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen (Jupiler Pro League, Croky Cup & Europa League) inclusief de galamatch. 

Gegroepeerd versturen van abonnementen & parkingkaarten

Voor supporters die op hetzelfde adres wonen en verschillende abonnementen (en/of parkingkaarten) online aankopen om deze aangetekend te laten verzenden, groeperen we de aankopen en verzenden deze samen. De verzendkosten die hierdoor te veel betaald worden, worden terugbetaald via overschrijving. 

Stuur daarvoor een mail naar tickets@kaagent.be met als onderwerp "Zending groeperen". 

 • Voeg alle bevestigingsmails van uw aankopen toe in bijlage.
 • Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag mag terug gestort worden.

KLIK HIER VOOR GEGROEPEERD VERZENDEN

vdk-korting

Wie wil genieten van de vdk- of JOVO-kortingen dient uiteraard ook te betalen met die betreffende vdk- of JOVO-kaart. Online kan je de vdk- of JOVO-korting enkel krijgen indien jouw vorige abonnement al een vdk- of JOVO-korting vermeldde. Indien dat niet zo is, dien je jouw eerste abonnement met die korting aan de kassa te kopen. Wanneer dat eenmaal gebeurd is, kan je in de toekomst jouw korting wel krijgen bij een online aankoop. Je moet met andere woorden in het systeem geregistreerd staan als een vdk-of JOVO-koperstype. Lees hier het hele reglement voor de vdk-of JOVO-korting.

OPENINGSUREN TICKETING


De openingsuren van de dienst ticketing kan je hier vinden. 

Wij willen bij deze nogmaals onze supporters van harte bedanken voor hun fantastische steun tijdens het voorbije seizoen en wensen iedereen een leuke en deugddoende vakantie toe. En aan alle studenten: veel succes!

WE ARE ONE FAMILY, WE ARE BUFFALO!