Vrije abonnementenverkoop 2020-2021 (niet-abonnees)

Vrije abonnementenverkoop 2020-2021 (niet-abonnees)

Nog nooit hebben we met z'n allen zo naar een nieuw seizoen uitgekeken als nu. Corona of niet, één ding staat vast: wij willen ook volgend seizoen terug knallen. Want die tweede plaats en onze zesde opeenvolgde kwalificatie voor Europees voetbal smaken naar meer! Plaatsen we ons niet voor de Champions League, dan wacht ons sowieso de groepsfase van de Europa League! Als abonnee voor de Jupiler Pro League, krijg je ook voorrang bij het aankopen van een Europees abonnement!

Onze abonnementsprijzen voor seizoen 2020-2021 

Koop je abonnement online!

EEN VOLLE GHELAMCO ARENA!

Iedereen wil zo snel mogelijk in een uitverkocht Fort Ghelamco voetbal beleven, samen sfeer maken en onze ploeg naar de overwinning schreeuwen. Gezien de coronacrisis wordt dat niet zo evident, maar we blijven niet bij de pakken zitten! Zo installeerden we onlangs een luchtzuiveringssysteem dat alle bacteriën, schimmels en virussen (dus ook COVID19) op permanente basis vernietigt. Maar als KAA Gent-abonnee is dat niet je enige voordeel! 

Voordelen voor abonnees:

 • Voorrang abonnementenverkoop: Als abonnee ben jij steeds de eerste die zijn of haar abonnement mag verlengen, zowel voor de playoffs, als voor het volgende seizoen.
 • Voorrang Europese en bekermatchen: Ook voor Europese wedstrijden krijg je voorrang om een abonnement te kopen. Hetzelfde geldt voor bekermatchen. Abonnees hebben altijd voorrang op niet-abonnees!
 • Bespaar tot wel 45% t.o.v. losse tickets!
 • Free Your Seat: Kan je eens niet komen, verkoop dan je plaats via Free Your Seat en recupereer zo een stuk van de aankoopprijs van je abonnement.
 • Cashless Payment: Nooit meer sukkelen met kleingeld of lang aanschuiven voor een drankje! Dankzij het cashless payment systeem (of de KAA Gent app) kan je met je abonnement snel betalen op de promenade, in de fanshop en onze horeca-zaken (Sandwichbar, Buffalo Bistro en sterrenrestaurant Horseele)!
 • Corona-compensatie: elke wedstrijd die je niet zal kunnen bijwonen door de corona-crisis, wordt door ons gecompenseerd.
 • Tot 4 abonnementen per identiteitskaart: Je kan maximaal 4 abonnementen kopen op dezelfde naam (breng je ID-kaart mee als je aan de loketten koopt.) 

KAA Gent = familieclub

Wil je graag met (jonge) kinderen komen kijken? Bij ons komen kinderen jonger dan 6 jaar gratisZijn de kinderen 6 jaar of ouder dan kan je terecht in onze familie-tribune (de Telenetribune - Tribune 4). Abonnementen daar zijn op maat van families. Omdat we daar zoveel mogelijk jeugd en studenten willen, kunnen maximaal 2 volwassenen + 1 kind/student er een abonnement kopen (of 4 volwassen en 2 kinderen, enz.). Een kinderabonnement is er 100 euro goedkoper dan een kinderabonnement in Tribune 2 (spionkop).

VDK-KORTING

Ben je klant bij vdk bank, dan geniet je vdk- of JOVO-korting bij de aankoop van je abonnement. Koop je voor het eerst een KAA Gent-abonnement dan dien je om de vdk-korting te krijgen, wel te betalen aan onze kassa (uiteraard ook met je vdk- of Jovo-bankkaart).

Wanneer dat eenmaal gebeurd is, kan je in de toekomst jouw korting wel krijgen bij een online aankoop. Je moet met andere woorden in het systeem geregistreerd staan als een vdk-of JOVO-koperstype. Bekijk hier het reglement.

VERKOOP MET SOCIAL DISTANCING

De beste social distancing tijdens de abonnementenverkoop is natuurlijk om je abonnement online te kopen. Daarom vragen we om dit seizoen, nog meer dan anders, abonnementen online te kopen of te verlengen. Tijdens de voorrangsperiode voor abonnees zagen we alvast dat 78% van de verlengde abonnementen online werden aangekocht. 

PARKINGKAARTEN

Parkingkaarten zijn ook online beschikbaar. Het is dus perfect mogelijk om gelijktijdig zowel een abonnement als een parkingkaart aan te kopen.

 • Zelf ophalen? Wacht aub minstens 5 werkdagen alvorens langs te komen. 
 • Aangetekend laten verzenden? Daarvoor rekenen we 7 euro verzendingskosten. 
 • Parkingkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen (Jupiler Pro League, Croky Cup & Champions League/Europa League). 

Gegroepeerd versturen van abonnementen & parkingkaarten

Als gezinsleden elk op hun naam een abonnement (of parkingkaart) kopen, allen op hetzelfde adres wonen en deze aangetekend willen laten verzenden, dan groeperen we de aankopen en verzenden deze samen. De verzendkosten die hierdoor te veel betaald worden, worden terugbetaald via overschrijving. 

Stuur daarvoor een mail naar tickets@kaagent.be met als onderwerp "Zending groeperen". 

 • Voeg alle bevestigingsmails van uw aankopen toe in bijlage.
 • Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag mag terug gestort worden.

KLIK HIER VOOR GEGROEPEERD VERZENDEN

OPENINGSUREN TICKETING


De openingsuren van de dienst ticketing kan je hier vinden.