Lancering Buffalo Fulltime Fanshop

Lancering Buffalo Fulltime Fanshop

KAA Gent en Fulltime Sport slaan de handen in elkaar.

We zijn verheugd om onze samenwerking met Fulltime Sport aan te kondigen. Samen lanceren we een volledige vernieuwde fanshop met bijbehorende webshop.


Fulltime Sport werd opgericht in 1995 en is intussen uitgegroeid tot dé Gentse voetbalspecialist. We konden ons dan ook geen betere partij voorstellen om onze web- en fanshop verder uit te bouwen. 

“Dit is de perfecte samenwerking: we verenigen twee sterke merken en gaan als club met een rasechte Gentse partner in zee." - Commercieel manager Tyas Kastelijn

“Dit is de perfecte samenwerking”, zegt Tyas Kastelijn, commercieel manager van KAA Gent. “Zaakvoerders Filip Nelis, Luc Ryckaert en zijn zoon Christopher Ryckaert zijn Buffalo’s in hart en nieren en tillen de ‘Buffalo Fulltime Fanshop’ met hun jarenlange ervaring naar een hoger niveau. We verenigen twee sterke merken en gaan als club met een rasechte Gentse partner in zee. Voor Fulltime Sport is het dan weer een opportuniteit om ook aan de andere kant van Gent klanten goed te kunnen bedienen."

Voetbalmuur

In de nieuwe fanshop, met bijhorende webshop, kunnen onze supporters terecht voor alles wat KAA Gent uitademt, zoals de nieuwe wedstrijdshirts - die deze week op sociale media gelanceerd worden via de "Buffalo Stoel"
.
Op niet-wedstrijddagen kan je er ook voetbalschoenen, scheenlappen, keeperhandschoenen en andere voetbalaccessoires kopen. “Dat is een van de belangrijke veranderingen met de vorige fanshop. Stel je voor dat je als kind in het stadion voetbalschoenen koopt en later met de eerste ploeg in de Ghelamco Arena speelt. Hoe zalig is dat”, zegt Christopher.