Sterke overwinning tegen Hajduk Split

Sterke overwinning tegen Hajduk Split

Speeldag 3 - Oefenwedstrijden 2022-2023 - 01-07-2022 om 18:30 u

Na vijf intense stagedagen stond de eerste oefenmatch in Oostenrijk op het programma. Tegenstander van dienst: Hajduk Split. Met onze ex-doelman, Lovre Kalinic, tussen de palen bij de Kroaten botsten we op een bekend gezicht. Onze jongens hadden enkele kansen nodig om de lange doelman te verschalken. Het was Hugo Cuypers die de score opende na mooi combinatievoetbal. Vlak voor rust verdubbelde Gianni Bruno de score.

In de tweede helft gingen we meteen verder op hetzelfde elan. Het was opnieuw Gianni Bruno die de netten vond. Kalinic mocht zich voor de derde keer omdraaien. Een kwartier voor affluiten voerde onze coach enkele wissels door. Youngsters Noah De Ridder, Malick Fofana, Ibrahim Salah en Robbie Van Hauter mochten minuten maken. De score bleef onveranderd in Pinggau. We mogen terugblikken op een sterke oefenpot op Oostenrijkse bodem. 

Fotospecial Hajduk Split - KAA Gent 

Volgende afspraak: maandag 4/7 tegen Aris FC. Net zoals tegen Hajduk Split proberen we een livestream te voorzien als het lokale internet het toelaat. Houd onze kanalen in de gaten voor updates!